Sport

Gigi Becali a descoperit o nouă perlă în curtea FCSB: „Dau în scris că ajunge fotbalist!”

Gigi Becali a descoperit o nouă perlă în propria pepinieră, iar MM Stoica este sigur că un puști care urmează să împlinească 16 ani va ajunge fotbalist.
07.01.2022 | 22:10
Gigi Becali a descoperit o noua perla in curtea FCSB Dau in scris ca ajunge fotbalist
ADVERTISEMENT

MM Stoica a vorbit despre lotul FCSB-ului, precizând că vicecampioana României are alți câțiva jucători de mare perspectivă, care vor fi luați la pregătirea din iarnă.

Managerul general al „roș-albaștrilor” a vorbit și despre revenirea lui Ionuț Panțîru, despre care s-a crezut la un moment dat că nu va mai juca niciodată fotbal.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali a descoperit o nouă perlă în curtea FCSB

MM Stoica a vorbit despre o nouă perlă din Academia de Fotbal a FCSB-ului, despre care crede cu tărie că va ajunge un fotbalist în adevăratul sens al cuvântului:

„Matei Tănasă, face 16 ani și e un tânăr de o perspectivă reală, cu o maturitate ieșită din comun. Și fratele său e un tânăr foarte bun. Dau în scris că ajunge fotbalist. Dacă la Niță m-am păcălit și m-am păcălit pentru că nu a fost el serios.

ADVERTISEMENT

Uneori trebuie să bați la ușa fraților Tănasă, pentru că e prea liniște”.

„Mamut mai are până să intre cu echipa. Keșeru are o mică problemă de ordin fizic, dar îl punem la punct fără probleme.

Ce a vorbit patronul în media e una, dar la noi fiecare știe ce are de făcut, nu e o mare problemă, nici nu se știe dacă va fi rezervă. Dacă va fi în formă, va juca.

ADVERTISEMENT

Gigi nu știe cum ne antrenăm, Gigi știe că Keșeru arată mai bine decât ceilalți. Ianis Stoica și Perianu se antrenează separat. Coman face normal, Olaru era în mare formă azi, Perianu urmează să intre și el normal”, a mai spus MM Stoica, la TV TelekomSport.

„Tănase are un statut special!”

MM Stoica a continuat și a spus că Florin Tănase are un statut special, fiind și unul dintre preferații săi, fără să mai anunțe nimic despre un posibil transfer, singura modalitate în care căpitanul „roș-albaștrilor” poate pleca în iarnă, este dacă cineva îi va plăti clauza de reziliere.

ADVERTISEMENT

„Credeți-mă, Tănase are un statut special, se antrenează excepțional. Octavian Popescu e bine și-a și luat carnetul de conducere din prima și sala și traseul.

Panțîru o să poată juca, dar a mai fost nevoie să sufere încă o intervenție, pentru că a avut o accidentare destul de ciudată”, a mai spus managerul general al FCSB-ului.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – CFR Cluj: 2,00 este cota pentru „ambele marchează”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT