FCSB, petrecere cu o săptămână înaintea derby-ului cu CFR Cluj. Lucian Filip şi-a botezat fetița

Andrei Șchiopu   
în FCSB
26/01/2020, 16:15
FCSB, petrecere cu o săptămână înaintea derby-ului cu CFR Cluj. Lucian Filip şi-a botezat fetița
Jucătorii FCSB-ului. Sursă foto: sportpictures.eu

O parte din jucătorii de la FCSB s-au distrat la botezul fetiței lui Lucian Filip, cu o săptămână înainte de derby. Elevii lui Bogdan Argeș Vintilă au revenit în țară joi, 23 ianuarie, și au primit trei zile libere, după cantonamentul din Spania. FANATIK a analizat prestaţia jucătorilor FCSB-ului în cantonamentul din Spania.


  • (P) Cota BETANO pentru CFR Cluj – FCSB: 3,25 este cota pentru „x”. Vezi aici mai multe cote!


FCSB, petrecere cu o săptămână înainte de derby-ul cu CFR Cluj

FCSB va relua campionatul cu un derby pe terenul lui CFR Cluj, iar vicecampioana speră la o victorie pentru a se apropia mai mult de primul loc, ocupat chiar de clujeni. O parte din jucătorii „roș-albaștrilor” au petrecut sâmbătă seară (25 ianuarie), la botezul fetiței lui Lucian Filip.

Elevii lui Bogdan Vintilă au primit trei zile libere după întoarcerea în țară, iar de luni, 27 ianuarie, aceștia vor reveni la antrenamentele pregătitoare înaintea duelului cu CFR Cluj.

FCSB și Astra Giurgiu s-au descurcat cel mai bine în meciurile amicale dintre toate echipele care se luptă pentru un loc în play-off. Vicecampioana României a obţinut două victorii, o remiză şi o înfrângere.

Meciurile FCSB-ului din meciurile amicale:

  1. FCSB – FC Basel 0-1
  2. FCSB – Karlsruher SC 1-0 
  3. FCSB – FC Lokomotiv Moscova 3-3 
  4. FCSB – Jeonbuk Hyundai FC 3-1

Jucătorii FCSB-ului visează la câștigarea campionatului

Olimpiu Moruțan, unul dintre tinerele speranțe ale FCSB-ului, a vorbit în cantonamentul de iarnă despre dorința arzătoare a lui și a colegilor săi de a câștiga campionatul: De mic îmi doresc să câștig titlul și acum sunt cel mai aproape!”.

„Ne place cum jucăm, suntem jucători combinativi și ne place sistemul 4-3-3. Pe viitor trebuie să fim mai atenți și să nu mai luăm trei goluri. Cel mai bun la mine e driblingul și vreau să îl pun valoare.

Îl așteptăm pe «Bizon» cât mai repede! Gnohere a fost, va fi și în viitor printre noi și cred că ne va ajuta mult și anul acesta”, a mai spus mijlocașul FCSB-ului.

  • 900.000 de euro este cota de piață a lui Olimpiu Moruțan, conform transfermarkt.com
Închide ×