Nu se tem de CFR! FCSB, petrecere înainte de derby

SPECIAL
Mirela Apostol   
in Stiri sportive
06/02/2018, 16:41
Nu se tem de CFR! FCSB, petrecere înainte de derby GALERIE FOTO

Steliştii nu se tem de duelul cu liderul campionatului, programat sâmbătă. FANATIK.RO a aflat că “roş-albaştrii” vor fi toţi prezenţi miercuri la petrecerea organizată de colegul Gabriel Enache, care îşi creştinează băieţelul, pe micuţul Edan. Lena este cea care i-a dăruit fundaşului de la FCSB un băieţel, după ce acesta mai avea o fetiţă, dintr-o căsătorie anterioară.

Anamaria Prodan îi va fi părinte spiritual lui Edan, naşa urmând să poarte o rochie semnată Roxana Butnaru. Anamaria nu va putea fi însoţită de către soţul său Laurenţiu Reghecampf, care are meci chiar miercuri, fiind pe bancă la partida Al Wahda – Al Jazira, din campionat.

Petrecere acum 3 zile şi cu Budescu

În urmă cu câteva zile, Constantin Budescu şi-a botezat al doilea băiat, pe Matias Constantin, iar Gabriel Enache a fost sufletul petrecerii. Mai multe filmuleţe cu fundaşul FCSB dansând şi cântând cu lăutarii au fost postate pe internet de viitoarea soţie a acestuia, Lena. Nici Tănase sau Găman nu au făcut rabat şi au luat parte la show. La fel se va întâmpla şi miercuri, la petrecerea lui Găman, care şi-a chemat toţi colegii, cu doar trei zile înainte de partida cu CFR Cluj, echipă de care o despart două puncte pe FCSB.

Meciul FCSB – CFR Cluj se va disputa sâmbătă, de la ora 20:45, şi va fi transmis în format LIVE VIDEO pe FANATIK.RO.

Ştirea MOMENTULUI

Simona Halep s-a antrenat pe terenul care-i poartă numele în Bucureşti

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.