Nu se tem de CFR! FCSB, petrecere înainte de derby

cfr cluj, fcsb, liga 1, gabriel enache, anamaria prodan
SPECIAL

Mare party la vicecampioana României, înainte de marele meci FCSB - CFR Cluj. Gabriel Enache îşi va boteza fiul, iar Anamaria Prodan va fi naşă.

Steliştii nu se tem de duelul cu liderul campionatului, programat sâmbătă. FANATIK.RO a aflat că "roş-albaştrii" vor fi toţi prezenţi miercuri la petrecerea organizată de colegul Gabriel Enache, care îşi creştinează băieţelul, pe micuţul Edan. Lena este cea care i-a dăruit fundaşului de la FCSB un băieţel, după ce acesta mai avea o fetiţă, dintr-o căsătorie anterioară.

Anamaria Prodan îi va fi părinte spiritual lui Edan, naşa urmând să poarte o rochie semnată Roxana Butnaru. Anamaria nu va putea fi însoţită de către soţul său Laurenţiu Reghecampf, care are meci chiar miercuri, fiind pe bancă la partida Al Wahda - Al Jazira, din campionat.

Petrecere acum 3 zile şi cu Budescu

În urmă cu câteva zile, Constantin Budescu şi-a botezat al doilea băiat, pe Matias Constantin, iar Gabriel Enache a fost sufletul petrecerii. Mai multe filmuleţe cu fundaşul FCSB dansând şi cântând cu lăutarii au fost postate pe internet de viitoarea soţie a acestuia, Lena. Nici Tănase sau Găman nu au făcut rabat şi au luat parte la show. La fel se va întâmpla şi miercuri, la petrecerea lui Găman, care şi-a chemat toţi colegii, cu doar trei zile înainte de partida cu CFR Cluj, echipă de care o despart două puncte pe FCSB.

Meciul FCSB - CFR Cluj se va disputa sâmbătă, de la ora 20:45, şi va fi transmis în format LIVE VIDEO pe FANATIK.RO.