Sport

Mihai Stoica iese la atac după ce FCSB este eliminată la ”masa verde” din Cupă: ”Nu s-a putut schimba data din 27 în 28”

FRF nu a dat aviz favorabil cererii FCSB de a amâna o zi meciul cu FC Voluntari din Cupa României. Roș-albaștrii pierd meciul la masa verde.
25.10.2021 | 19:00
Mihai Stoica iese la atac dupa ce FCSB este eliminata la masa verde din Cupa Nu sa putut schimba data din 27 in 28
ADVERTISEMENT

Așa cum FANATIK a dezvăluit în exclusivitate FCSB a încercat să amâne cu o zi partida din Cupa României cu FC Voluntari pentru a avea numărul minim de jucători – 13.

Demersul roș-albaștrilor s-a lovit de refuzul organizatorilor competiției, Federația Română de Fotbal, ceea ce înseamnă că vicecampioana României va părăsi Cupa prin meci pierdut la masa verde.

ADVERTISEMENT

Mihai Stoica, discurs agresiv la adresa lui Dan Petrescu

Managerul general al roș-albaștrilor, Mihai Stoica, a reacționat virulent după aflarea veștii că meciul din 8-imile Cupei României dintre FCSB și FC Voluntari, programat pe 27 octombrie, nu a fost amânat cu 24 de ore așa cum au solicitat reprezentanții vicecampioanei.

”În cursul săptămânii trecute am adus la cunoștința deținătorilor drepturilor TV că prima zi în care ne putem încadra în normele regulamentare (13 jucători apți, cu cel puțin un portar) ale Cupei României este joi, 28 octombrie.

ADVERTISEMENT

Probabil fără acordul adversarilor noștri sau al adversarilor adversarilor noștri din viitoarea partidă de campionat, nu s-a putut schimba data din 27 în 28.

Prin urmare, meciul de miercuri nu va avea loc.

P.S. În locul celor de la CFR, aș fi acceptat să joc duminică cu Voluntari, după ce adversarii au jucat joi. Asta dacă i-a întrebat cineva dacă sunt de acord.

ADVERTISEMENT

P.P.S. Pentru Mister Dan Petrescu, cel care are grija noastră și care și-ar fi amânat meciuri pe motiv de covid înainte să mănânce băiatul ăla liliacul : nu s-a amânat meciul nostru fiindcă avem accidentați.

S-a amânat fiindcă am avut un focar (17 jucători + membri staff pozitivi) și n-am avut 13 fotbaliști apți așa cum am avut cu Mioveni. În rest, succes în Țările de Jos!”, a scris MM Stoica pe pagina personală de Facebook.

ADVERTISEMENT

Cum a reacționat Dan Petrescu la cererea celor de la FCSB de a amâna meciurile cu Farul și FC Voluntari

Cel mai mare contestatar a deciziei LPF de a amâna meciul din Liga 1 Casa Pariurilor, dintre Farul Constanța și FCSB, a fost chiar antrenorul campioanei CFR Cluj, Dan Petrescu.

Ironic, după ce a aflat că FCSB vrea să amâne și meciul cu FC Voluntari din Cupă, acesta a spus că la rândul lui va cere amânarea unor meciuri dacă va avea jucători indisponibili din cauza accidentărilor.

”E un caz incredibil! Cred că va crea un precedent. CFR a avut nevoie de amânări, s-au jucat foarte multe meciuri, mai ales acum doi ani, când jucam în cupele europene și aveam rezultate foarte bune.

Când aveam nevoie de o amânare, nu interesa pe nimeni. Mi se pare aiurea să amâni un meci pentru că sunt jucători accidentați. Cred că dacă voi avea jucători accidentați, voi cere amânarea meciului”, a declarat Petrescu în conferința de presă premergătoare meciului cu Sepsi Sfântu Gheorghe, de luni.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – FC Argeș: 2,05 este cota pentru „peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT