Sport

FCSB pierde mii de fani după despărțirea de Edi Iordănescu. Revoltă pe rețelele de socializare: „Gata, mi s-a luat!”

Zeci de mii de suporteri ai vicecampioanei au ales să protesteze într-un mod inedit după plecarea lui Edi Iordănescu. Paginile oficiale din mediul online au avut cel mai mult de suferit în urma acestui anunț.
14.11.2021 | 19:24
FCSB pierde mii de fani dupa despartirea de Edi Iordanescu Revolta pe retelele de socializare Gata mi sa luat
ADVERTISEMENT

Vestea că Edi Iordănescu a plecat de la FCSB în urma disputei cu Gigi Becali i-a înfuriat atât de tare pe suporteri încât au decis să recurgă la un protest inedit, în mediul online. Așa se face că de pe pagina de Facebook a clubului au „dispărut” brusc peste 15.000 de urmăritori și numărul lor continuă să crească.

Nu lipsesc nici reacțiile dure la adresa patronului, care s-a declarat în nenumărate rânduri nemulțumit de filosofia de joc a tehnicianului, deși acesta avea rezultate ireproșabile. Vorbim despre opt victorii fără înfrângere (7 victorii și un egal), culminate cu clasarea pe poziția a doua la finalul turului, cu opt puncte în minus față de campioana CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

Plecarea lui Edi Iordănescu de la FCSB nu rămâne fără urmări. Clubul a pierdut zeci de mii de urmăritori în mediul online

Băieți, vă rog frumos, haideți să nu mai urmărim pagina asta ! Să vadă că au scăzut și urmăritori și suporteri! Să vadă cum îndepărtează oamenii de FCSB!!!! Rușine, Becali!, a fost apelul lansat de un suporter al roș-albaștrilor după plecarea lui Edi Iordănescu.

Imediat, alte 15.000 de persoane i-au urmat exemplul. „Din acest moment, eu nu mai urmăresc această echipă, care este jucăria unui nebun și refuz să mai urmăresc nebuniile nebunului, pentru că eu nu sunt nebun”, „Eram hotărât înainte de venirea lui Edi! M-am bucurat că a venit și am mai avut o speranță. Pentru mine, această turmă numită FCSB nu mai există! sau V-am dat unfollow. Pa!”, sunt doar câteva dintre reacțiile generate de anunțul oficial al clubului.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali, pus la zid: „Și-a pierdut mințile/ Sper să jucăm în play-out”

Dincolo de „unfollow”, suporterii nu au ezitat să pună tunurile pe Gigi Becali pentru izgonirea antrenorului, din dorința de a prelua din nou controlul asupra echipei. „Păcat că cineva și-a pierdut mințile, păcat de faptul că pierdem un astfel de antrenor, cu el aveam o șansă de a juca iar în grupele unei competiții europene. Oare nimeni din jurul lui Becali nu ii explică că nu este normal ce face, oare nimeni din familie nu iubește acest club?”, a scris un fan al vicecampioanei, în timp ce altul și-a exprimat, vizibil iritat, dorința ca echipa să nu ocupe un loc de play-off la finalul sezonului regulat.

Sper să jucăm sezonul acesta în play out, atât neprofesionalism n-am văzut nicăieri. 6-0 cu Dinamo, 7 victorii și un egal în ultimele meciuri, inexplicabil!

ADVERTISEMENT

Această diferență rămasă de puncte față de CFR și Karagandy e datorită experimentului numit Todoran, nu i se pot reproșa lui Edi. Vrea o nouă rușine? ok, asta o să primească!”, a răbufnit acesta.

Nici Peluza Nord nu are milă de patron: „Decizia ne-a pus capac”

Ultrașii de la Peluza Nord s-au arătat revoltați de plecarea lui Edi Iordănescu și au anunțat că nu vor mai susține niciun antrenor ales de Gigi Becali, indiferent de numele său. „Nu se poate așa ceva! Decizia asta ne-a pus capac la toate. Am vorbit cu Edi, iar el ne-a confirmat că a plecat.

ADVERTISEMENT

Din acest moment noi nu vom mai niciun antrenor pe care Gigi Becali îl va aduce. Gata! Ne-a ajuns. Noi îl avem la echipă pe Gigi Becali, cel care el este totul.

E patron, antrenor, doctor, maseur, cred că dacă poate se bagă și fotbalist. El face totul, el e antrenorul. Ne-a ajuns.

Să îl dai afară pe omul care a făcut rezultate foarte bune până acum e prea mult. O să vedeți mâine (n.r. luni) și un comunicat al Peluzei Nord. Sunt prea supărat ca să mai vorbesc acum”, a declarat Gheorghe Mustață, conform prosport.ro.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – FC Botoșani: 2,12 este cota pentru „peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT