Carousel hot news

Gigi pune presiune la naţională: “Opt titulari să fie de la mine!”

Gigi Becali a făcut declaraţii despre naţională după FCSB - Plzen 3-0. în stitlul său caracteristic. Exuberant după victoria împotriva celor de la Viktoria Plzen, scor 3-0, patronul celor de...
15.09.2017 | 08:45
Gigi pune presiune la naţională:

Gigi Becali a făcut declaraţii despre naţională după FCSB – Plzen 3-0. în stitlul său caracteristic. Exuberant după victoria împotriva celor de la Viktoria Plzen, scor 3-0, patronul celor de la FCSB a vorbit şi despre ce ar trebui să se întâmple la echipa naţională după plecarea lui Christoph Daum. Becali a fost acuzat de Răzvan Burleanu că era unul dintre cei care făceau selecţia la naţională în mandatele lui Piţurcă şi Iordănescu.

“N-am avut nici cea mai mică influenţă la echipa naţională, orice ar spune Daum. Nici nu vreau să am influenţă la echipa naţională. Contra e un băiat corect, care va lua jucători de la Steaua doar dacă au valoare. Noi, la Steaua, avem unul dintre cei mai mari fundaşi dreapta din Europa, Benzar, şi un mijlocaş central diamant, încântător, melodios, adică Nedelcu”, a spus Becali, după meci, la pro-x.Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

FCSB – Plzen 3-0. Becali: “Totul se învârte în jurul banilor”

Deşi Becali a început spunând că nu vrea să influenţeze selecţia la naţională, patronul FCSB a continuat spunând că primul 11 al oricărui viitor selecţioner ar trebui să înceapă cu opt jucători de la echipa lui! Omul de afaceri i-a şi nominalizat şi a explicat că vrea ca aceşti jucători să fie titulari pentru ca acestora să le crească mai mult cota şi să îi poată vinde pentru mai mulţi bani în străinătate.

“Totul se învârte în jurul banilor, pe mine mă interesează să am jucători la naţională pentru a lua milioane pe ei. Benzar, Bălaşa, Pintilii, Nedelcu, Budescu, Alibec, Florinel Tănase, Man, ei sunt jucătorii cu care orice selecţioner ar trebui să înceapă”, a spus Becali după FCSB – Viktoria Plzen, scor 3-0.  

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CAROUSEL HOT NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 865. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri