Fotbal intern

Ce preţ a stabilit Becali pentru Alibec: “Tot la bani le stă gândul!”

Denis Alibec a avut o evoluţie excelentă în partida FCSB - Plzen 3-0. Căpitanul echipei lui Nicolae Dică a reuşit să înscrie golul al treilea al echipei sale şi a dat o pasă de gol pentru...
15.09.2017 | 13:44
Ce preţ a stabilit Becali pentru Alibec:

Denis Alibec a avut o evoluţie excelentă în partida FCSB – Plzen 3-0. Căpitanul echipei lui Nicolae Dică a reuşit să înscrie golul al treilea al echipei sale şi a dat o pasă de gol pentru Constantin Budescu la cea de-a doua reuşită a formaţiei sale. După partidă, un Gigi Becali exuberant a afirmat că va creşte preţul pe care îl cere pentru atacantul său.

Dacă Alibec mai joacă bine şi dă goluri, atunci o să cer 15 milioane de euro pe el. Ei joacă bine că se gândesc la transferuri în străinătate, pe bani mulţi. Tot la bani le stă gândul, a spus Becali după meci. Alibec a reuşit în partida cu Plzen doar cel de-al doilea gol al său pentru formaţia roş-albastră în acest sezon, celălalt fiind marcat tot contra cehilor, în deplasarea din manşa secundă a preliminariilor Champions League.Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Putea să plece în Anglia până la FCSB – Plzen 3-0

Denis Alibec a ratat o mutare în Anglia pe ultima sută de metri a perioadei de transferuri. Becali a dezvăluit că doi impresari au stat la Bucureşti timp de şase ore pentru a încerca să rezolve trecerea lui Alibec la Wolverhampton, însă afacerea nu s-a mai putut realiza. Englezii ofereau 10 milioane de lire sterline pentru a-l achiziţiona pe fotbalistul venit de la Astra.

Denis Alibec a fost cumpărat de FCSB în iarnă de la Astra Giurgiu, suma de transfer fiind de 2,4 milioane euro. Alibec este în acest moment cotat la 3 milioane de euro de site-ul de specialitate, transfermarkt.de. Atacantul născut la Mangalia a mai evoluat în carieră pentru Farul Constanţa, Internazionale Milano şi Bologna (Italia), Mechelen (Belgia), Viitorul.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERN
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 865. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri