Carousel hot news

Fotbaliştii cehi acuză arbitrajul cu FCSB: “Acolo s-a rupt tot”

Jucătorii de la Viktoria Plzen, inclusiv presa cehă, nu se împacă deloc cu înfrângerea suferită aseară, cu 3-0, în faţa celor de la FCSB. Şi au găsit şi momentul care a schimbat cursul...
15.09.2017 | 13:54
Fotbaliştii cehi acuză arbitrajul cu FCSB:
ADVERTISEMENT

Jucătorii de la Viktoria Plzen, inclusiv presa cehă, nu se împacă deloc cu înfrângerea suferită aseară, cu 3-0, în faţa celor de la FCSB. Şi au găsit şi momentul care a schimbat cursul partidei: penalty-ul dictat de arbitrul lituanian Andris Treimanis la intervenţia fundaşului Tomas Hajek asupra lui Constantin Budescu, din minutul 22, penalty în urma căruia echipa stelistă a deschis scorul.

La finalul partidei, Tomas Hajek a declarat pentru presa cehă că a jucat mingea la faza respectivă:În Europa League nu e ca nu e ca în campionatul intern, eşti pedepsit pentru fiecare greşeală. Am avut mai multe şuturi spre poartă, am combinat, jocul nostru s-a legat faţă de alte partide. Scorul de 3-0 nu este cel corect, dar cred că FCSB a meritat victoria. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Cehii au luat foc după FCSB – Plzen 3-0: “N-a fost penalty la Budescu”

Nu a fost penalty, am jucat mingea! Ştiam că Budescu e departe de balon, am vrut să-i iau faţa după care să scot mingea de acolo. Arbitrul a fluierat, dar nu mi-a dat cartonaş galben. Puteam înscrie la faza anterioară, după care a venit faza penalty-ului şi s-a rupt meciul”, au fost cuvintele apărătorului, după cele 90 de minute.

ADVERTISEMENT

În legătură cu FCSB – Plzen 3-0, presa din Cehia susţine, de asemenea, afirmaţiile lui Hajek: “Momentul decisiv al partidei? Minutul 22! FCSB a primit foarte uşor o lovitură de pedeapsă, după o cădere a lui Constantin Budescu în careul Viktoriei”, notează Sport.aktualne.cz. După primele partide din cadrul Grupei G din cadrul Europa League, FCSB ocupă primul loc, urmată de israelienii de la Hapoel Beer Sheva învingători cu 2-1 în faţa elveţienilor de la FC Lugano.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CAROUSEL HOT NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 865. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri