Carousel hot news

Cehii sunt devastaţi: “N-am avut ce face! Au fost mereu peste noi!”

Pavel Vrba a recunoscut superioritatea roş-albaştrilor după meciul pierdut de echipa sa cu scorul de 3-0 în faţa FCSb pe Arena Naţională. Tehnicianul cehilor spune că echipa sa putea să...
15.09.2017 | 10:22
Cehii sunt devastaţi:

Pavel Vrba a recunoscut superioritatea roş-albaştrilor după meciul pierdut de echipa sa cu scorul de 3-0 în faţa FCSb pe Arena Naţională. Tehnicianul cehilor spune că echipa sa putea să întoarcă rezultatul dacă ar fi fructificat ocazia imensă pe care a avut-o în debutul meciului, atunci când Petrzela a trimis mingea în bară, chiar înainte de penalty-ul acordat FCSB.

“Steaua a fost tot timpul peste noi. Ma gândesc că dacă am fi fructificat acea ocazie de la început, la 0-0, poate altfel ar fi aratăt meciul, dar din păcate după faza aceea Steaua a venit peste noi şi practic nu am mai putut face nimic”, a spus antrenorul celor de la Viktoria Plzen la finalul partidei de joi seara.Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Vrba, după FCSB – Plzen 3-0: “Loviturile libere fac diferenţa”

Viktoria Plzen are deja parte de un complex în faţa echipelor româneşti în cupele europene, pierzând dublele manşe disputate în Europa împotriva celor de la Petrolul, Astra şi FCSB. De fiecare dată, în România reuşiseră un rezultat de egalitate, calificarea fiind pierdută pe teren propriu, în Cehia. Joi seara a fost, culmea, prima înfrângere a celor de la Plzen în România!

“Astăzi Steaua a câştigat pentru că atunci când a avut lovituri libere le-a fructificat şi a fost tot timpul peste noi. Nu am ce să spun despre cele nouă goluri primite de la Steaua, îi felicit că au reuşit să le înscrie”, a spus Pavel Vrba după finalul partidei, la conferinţa de presă. Următorul joc al celor de la FCSB în Europa va fi contra elveţienilor de la Lugano, în deplasare.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CAROUSEL HOT NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 865. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri