Carousel hot news

“Du-te, mă, în tribună dacă vrei să dai din mâini! Sau la psiholog!”

Pe lista celor care îl critică pe Denis Alibec s-a înscris şi Ioan Andone. Fostul antrenor al celor de la Dinamo a vorbit în termeni duri despre comportamentul căpitanului de la FCSB în timpul...
14.09.2017 | 13:52

Pe lista celor care îl critică pe Denis Alibec s-a înscris şi Ioan Andone. Fostul antrenor al celor de la Dinamo a vorbit în termeni duri despre comportamentul căpitanului de la FCSB în timpul partidelor, afirmând că este inexplicabil faptul că acesta nu poate să stea liniştit. Andone sugerează chiar soluţii radicale pentru ca acesta să scape de acest obicei.

Tehnicianul afirmă că nu e o scuză faptul că Alibec e cunoscut drept un jucător-problemă:“Toată lumea zice că-l ştie pe Alibec şi ce dacă? Alibec nu poate să stea pe bancă? Sau în tribună? Sau Alibec nu e pe lista de transferuri? Păi, du-te, mă, în tribună dacă vrei să dai din mâini! Du-te şi dă cât vrei, din tribună”.  Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA G pentru a vedea rezultatele din celelalte jocuri din grupele Europa League! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

FCSB – Plzen. Andone îl face praf pe Alibec

Ioan Andone spune chiar că problema lui Alibec tinde să devină o obişnuinţă, iar  aceasta se poate rezolva cu ajutor de specialitate!“Îţi dau salariul în continuare. Iei un specialist, un psiholog, şi hai, bă, băiatule de două ori pe săptămână te duci acolo. Nu te corectezi nici cu ăla atunci du-te la altă echipă!” , a spus Ioan Andone pentru telekomsport.

Denis Alibec este în lot pentru meciul FCSB – Plzen, deşi Gigi Becali a spus că atacantul nu merita să aibă acest prilej din cauza conflictului cu Mihai Stoica. Atacantul i-a răspuns directorului sportiv după ce acesta îi dăduse o indicaţie în timpul unui meci. Alibec a fost iertat însă de Gigi Becali, patronul rezumându-se doar la a-l apostrofa în faţa mass-media.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CAROUSEL HOT NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 865. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri