Fotbal international

S-a decis arbitrul! Cine e avocatul care va conduce FCSB – Plzen!

Steaua Bucureşti va primi vizita formaţiei Viktoria Plzen, în primul meci din Grupa G a Europa League, joi, 14 septembrie, ora 22:05, pe "Arena Naţională", iar UEFA a decis cine va arbitra primul...
11.09.2017 | 11:26
Sa decis arbitrul Cine e avocatul care va conduce FCSB  Plzen

Steaua Bucureşti va primi vizita formaţiei Viktoria Plzen, în primul meci din Grupa G a Europa League, joi, 14 septembrie, ora 22:05, pe “Arena Naţională”, iar UEFA a decis cine va arbitra primul duel al “roş-albaştrilor” din grupele EL.

Forul european a hotărât ca letonul Andris Treimanis să arbitreze meciul dintre Steaua şi Viktoria Plzen, care se va disputa joi, de la ora 22:05, pe “Arena Naţională”. Arbitri asistenţi vor fi compatrioţii săi Haralds Gudermanis şi Aleksejs Spasjonnikovs, arbitri adiţionali au fost delegaţi Aleksandrs Golubevs şi Edgars Malcevs. Totodată, arbitru de rezervă va fi Raimonds Tatriks. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Arbitru de la FCSB – Plzen e avocat de profesie

Letonul Andris Treimanis este arbitru FIFA din 2011 şi profesează ca avocat. Acesta nu a mai arbitrat nicio echipă românească sau cehă în competiţiile internaţionale până în acest moment. Pe lângă Steaua şi Viktoria Plzen, din Grupa G a Europa League mai fac parte Lugano şi Hapoel Be’er Sheva.

Steaua a mai întâlnit-o pe Viktoria Plzen în turul III preliminar al Champions League, după ce pe “Arena Naţională” a terminat la egalitate, scor 2-2 (Budescu 37, Teixeira 60/ Krmencik 23, Kopici 53), iar pe terenul celor de la Plzen s-au impus cu 4-1 (Krmencik 64/ Bălaşa 28, Teixeira 71, Tănase 76, Alibec 79 pen.).

FCSB – Viktoria Plzen, joi, 14 septembrie, ora 22:05, în primul meci din Grupa G a Europa League, pe Arena Naţională. Toate meciurile echipelor româneşti sunt LIVE VIDEO pe www.fanatik.ro.

VEZI MAI JOS REZUMATELE MECIURILOR JUCATE DE STEAUA CONTRA VIKTORIEI PLZEN: