"Mai sparg o tablă, mai lovesc o sticlă...ce vreţi, să bat jucătorii?!"

mihai stoica, Denis Alibec, nicolae dică, FCSB-Plzen

Nicolae Dică vorbit despre situaţia din lotul celor de la FCSB după înfrângerea din faţa celor de la Viitorul şi după scandalul apărut între Mihai Stoica şi Denis Alibec. Tehnicianul celor de la FCSB spune că situaţia este sub control şi nu vede niciun fel de criză, mai ales că echipa este la doar patru puncte de liderul CFR şi calificată în grupele Europa League.

"Din 9 etape în campionat, noi am pierdut un singur meci, acela cu Viitorul! Nu fac înmormântare la fiecare înfrângere. Am mare încredere în echipă, vom trece peste eşecul cu Viitorul. Am ajuns în grupele Europa League, suntem la doar patru puncte de CFR...nu e ca şi cum am fi pe locul 10!  Şi dacă intram în Champions League, la primul eşec tot aşa se întâmpla", a declarat Dică. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA D pentru a vedea rezultatele din celelalte jocuri din grupele Ligii Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

FCSB - Plzen. Alibec e de neamendat!

Dică a dat explicaţii şi referitor la conflictele din sânul lotului. A negat total existenţa vreunui scandal cu Budescu şi spune că nu mai e nicio problemă cu Alibec şi că acesta nu va suferi nicio repercusiune financiară după contradicţia cu Mihai Stoica. În plus, Dică a dezvăluit că are şi el momente în care se enervează şi că "face urât" în astfel de situaţii.

"Nu cred că va exista vreo măsură în ceea ce-l priveşte pe Alibec. Pe Alibec îl cunosc foarte bine, am fost şi colegi la Viitorul. Aşa face el când nu îi iese jocul. Ce vreţi să fac? Să intru în vestiar şi să bat jucătorii? Mă mai enervez şi eu, mai sparg o tablă, mai arunc o sticlă...dar asta nu înseamnă că mă laud cu asta", a explicat Dică.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA H pentru a vedea toate rezultatele meciurilor de azi din Liga Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi
viewscnt
1 EUR4.6469 lei+0,0069
1 USD3.9414 lei+0,0092
1 XAU163.6579 lei+1,3775