Carousel hot news

“Viktoria Plzen are buget mai mare ca noi! Acum sunt mai buni!”

Nicolae Dică a vorbit despre meciul FCSB -  Plzen din grupele Europa League. Tehnicianul FCSB spune că va avea un meci mult mai greu cu cehii acum decât în dubla manşă în care s-au calificat...
13.09.2017 | 13:17
ADVERTISEMENT

Nicolae Dică a vorbit despre meciul FCSB –  Plzen din grupele Europa League. Tehnicianul FCSB spune că va avea un meci mult mai greu cu cehii acum decât în dubla manşă în care s-au calificat pentru play-off-ul Champions League.

“Cunoaştem foarte bine adversarul, doar noi am reuşit să-i învingem sezonul ăsta. Sunt o echipă foarte bună, mai ales pe contraatac. Acum sunt o echipă mult mai bună decât erau atunci când i-am întâlnit la începutul sezonului, au revenit mai mulţi jucători la ei”, a spus Dică. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA D pentru a vedea rezultatele din celelalte jocuri din grupele Ligii Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi. 

Dică a explicat că, din punctul său de vedere, FCSB nu este favorită în grupa de Europa League, deşi patronul Becali a spus, în momentul tragerii la sorţi, că a desfăcut deja şampania şi că echipa se va califica fără probleme în primăvara europeană.

ADVERTISEMENT

FCSB – Plzen Dica: “Cu Pintilii şi Bălaşa ne calificam în Champions League!”

“Nu cred că suntem favoriţi, pentru că şi Hapoel şi Plzen au bugete mai mari ca noi. Dacă îi aveam pe Pintilii şi pe Bălaşa, eu cred că aveam şanse mai mari să ne calificăm în Champions League.  Important e să ne câştigăm meciurile de acasă şi din deplasare să încercăm să scoatem cât mai mult”, a fost declaraţia lui Dică.

Dragoş Nedelcu a vorbit şi el despre meciul FCSB – Plzen, afirmând că echipa la care joacă acum poate să se califice în primăvara europeană. Nedelcu a făcut o comparaţie şi între actuala şi fosta sa ehipă, afirmând că la FCSB sunt mai mulţi jucători de valoare decât la Viitorul.

ADVERTISEMENT

“Ne dorim foarte mult să ajungem în primăvara europeană, avem un lot valoros şi asta ne îndreptăţeşte să credem că vom reuşi. Majoritatea colegilor mei sunt de o valoarea mult mai mare decât la Viitorul. Sper ca la meciul cu Plzen să fie cât mai mulţi spectatori care să ne ajute să ne calificăm”, a spus Dragoş Nedelcu.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CAROUSEL HOT NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 865. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri