Carousel hot news

Gigi Becali: “Pentru ce a făcut, Alibec nu merita să joace cu Plzen”

Ultimele conflicte din sânul echipei, dintre Alibec şi directorul sportiv Mihai Stoica, respectiv, Constantin Budescu şi antrenorul Nicolae Dică, nu i-au picat prea bine finanţatorului FCSB, Gigi...
Autor: George Heisu | 14.09.2017 | 12:27
Gigi Becali:

Ultimele conflicte din sânul echipei, dintre Alibec şi directorul sportiv Mihai Stoica, respectiv, Constantin Budescu şi antrenorul Nicolae Dică, nu i-au picat prea bine finanţatorului FCSB, Gigi Becali, care a decis să fie mai aproape de echipă în această perioadă. Startul grupelor Europa League şi banii pe care i-ar putea câştiga prin participarea în această competiţie l-au determinat pe Becali chiar să ierte actele de indisciplină ale jucătorilor.

Omul de afaceri a recunoscut că Alibec ar fi trebuit pedepsit pentru că i-a răspuns lui Meme, dar a mers în final pe varianta împăcării părţilor. “Fotbaliştii trebuie să înţeleagă faptul că Mihai Stoica este Becali la echipă. Când nu sunt eu de faţă, el ia toate deciziile importante şi trebuie respectat ca atare. La ce a făcut, Alibec n-ar fi trebuit să joace cu Plzen, dar am hotărât să-l iert ca să fie linişte la echipă”, a spus Becali. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA G pentru a vedea rezultatele din celelalte jocuri din grupele Europa League! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

FCSB – Plzen. “Luţu a adus, din greşeală, nămol în loc de vin”

Acesta a mers miercuri seară în sânul lotului cu un pahar de vin pentru a detensiona definitiv atmosfera. De fapt, intenţia sa iniţială a fost să aducă un pahar de vin, dar omul său de încredere, Ionuţ Luţu, a încurcat… damigenele şi a adus… nămol. “Aseară am fost la ei, ne-am uitat la meciuri împreună, am băut un pahar de vin roşu, le-am adus vinul meu de acasă. M-am dus cu damigeana. I-am zis lui Luţu să aducă o damigeană de 5 litri din cămara mea, dar aveam acolo şi o damigeană cu nămol de asta vara. Şi Luţu a adus nămolul, jucătorii au crezut că râd de ei. L-am trimis înapoi după vin. Eu un vin special, i-am dat bani unui italian să îi dea reţeta unui român, care îmi face în fiecare an 200-300 litri. Eu nu beau mult, am zis să le dau şi jucătorilor, am băut un pahar cu ei, am râs, am glumit”, a declarat Gigi Becali la ProX.

Partida FCSB – Viktoria Plzen, din etapa 1 a grupelor Europa League, va avea loc joi seară, de la ora 22:05 şi va putea fi urmărită ONLINE pe FANATIK.RO

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 843. 32 pagini + Insert special. Doar 10 lei!