Fotbal intern

FCSB poate avea probleme cu legea după ce jucătorii s-au antrenat. Poliția a deschis o anchetă + prima reacţie a lui Gigi Becali

27.04.2020 | 20:13
FCSB poate avea probleme cu legea dupa ce jucatorii sau antrenat Politia a deschis o ancheta  prima reactie a lui Gigi Becali
ADVERTISEMENT

Jucătorii FCSB-ului s-au antrenat la baza din Berceni, așa cum a anunțat FANATIK, iar Poliția a deschis o anchetă și Gigi Becali împreună cu fotbaliștii pot avea probleme cu legea.


UPDATE, 27 aprilie, ora 20:14 / Gigi Becali a oferit prima reacție după ce Poliția a deschis o anchetă pentru că fotbaliștii FCSB-ului s-au antrenat la baza din Berceni: E prima dată când aflu această informație.

ADVERTISEMENT

Pe mine sau pe Vali Argăaseală nu ne-a căutat nimeni de la Poliție. Le-am și spus, încă de duminică seară, să facem totul ca la carte. Să se antreneze câte 3 maximum, dar Vintilă știe cel mai bine cum să respecte distanța socială”.

„În România te poți aștepta la orice, dar vă spun că noi nu am încălcat deloc ordonanța militară. Nu eram nebuni să ne băgăm jucătorii în belele pentru câteva zile în plus. FCSB nu e singura echipă care a început pregătirile pe teren”, a spus Gigi Becali pentru prosport.ro.

ADVERTISEMENT

FCSB poate avea probleme cu legea după ce fotbaliștii s-au antrenat la baza din Berceni

Jucătorii FCSB-ului s-au antrenat astăzi, 27 aprilie, la baza din Berceni, iar acum pot avea probleme cu oamenii legii, pentru că starea de urgență din România se va ridica abia la data de 15 mai, iar restricțiile rămân în continuare pentru toată lumea.

Direcția Generală de Poliție a Municipiului București s-a sesizat din oficiu și a deschis o anchetă în ceea ce privește antrenamentele susținute de fotbaliștii vicecampioanei României.

ADVERTISEMENT

Videoclipul „buclucaș” al FCSB-ului

FCSB a postat un videoclip pe rețelele de socializare cu fotbaliștii care au reluat pregătirea, dar care respectă distanța, însă au apărut și fotografii în care fotbaliștii au fost surprinși nerespectând limita necesară conform ordonanței:

„La cererea jucătorilor noștri, FCSB le-a pus acestora la dispoziție terenurile din Baza Sportiva FCSB pentru a se pregăti în grupuri de câte trei, ca o alternativă la ședințele de pregătire prin videoconferință.

ADVERTISEMENT

Aceștia au fost supervizați de Bogdan Vintilă și colegii săi din staff-ul tehnic, menținând o distanță sigură unii față de ceilalți. Fotbaliștii s-au pregătit pe cinci terenuri de antrenament.

Roș-albaștrii vor efectua marți un antrenament prin videoconferință, așa cum au mai făcut și săptămânile trecute”, a fost mesajul postat de „roș-albaștrii” pe rețelele de socializare.

Gigi Becali a anunțat că îl lasă pe Bogdan Vintilă să își facă programul după bunul plac

Gigi Becali a anunțat că a fost sunat de Mihai Stoica și Bogdan Vintilă în privința antrenamentelor fotbaliștilor vicecampioanei României, dar a recunoscut că i-a lăsat să stabilească programul după cum doresc ei.

„Socoteala mea nu se potrivește cu a antrenorului, el vrea performanță, pe mine nu mă ține rezultatul, pe mine mă țin banii pe care îi am la finalul sezonului.

M-a sunat Meme, m-a sunat Vintilă și le-am zis să facă ce vor ei, în fiecare zi se antrenează 5-6 jucători”, a declarat Gigi Becali la TV ProX.

ADVERTISEMENT