Fotbal intern

FCSB poate pierde cei mai importanți jucători din cauza pandemiei de coronavirus: „Îi dau pe Man, Coman și Moruțan”

24.03.2020 | 15:48
FCSB poate pierde cei mai importanti jucatori din cauza pandemiei de coronavirus Ii dau pe Man Coman si Morutan
ADVERTISEMENT

Suspendarea fotbalului din România a dus și la sistarea încasărilor cluburilor, iar Gigi Becali dezvăluie că este pregătit să renunțe la cei mai importanți jucători pentru a evita un colaps financiar la FCSB.

FCSB vinde tot

Gigi Becali a promis măsuri de protecție împotriva unor eventuale probleme financiare mari în rândul cluburilor din fotbalul românesc.

ADVERTISEMENT

Patronul FCSB susține că Federația Română de Fotbal ar trebui să hotărască scăderea salariilor tuturor fotbaliștilor cu 50% și, dacă forul nu va lua măsuri, este pregătit să renunțe la cei mai importanți jucători, Dennis Man, Florinel Coman sau Olimpiu Moruțan.

Vrem să murim toți sau să trăim toți mai săraci? Vrem un fotbal mort? Dacă închid eu barierele la revedere cu tot fotbalul din România, s-a terminat. Dacă nu se iau măsuri peste două sau trei săptămâni nu le mai dau bani la jucători.

ADVERTISEMENT

Trebuie ca toate salariile să fie la jumătate. E stare de urgență, caz de forță majoră. Cum să stea în picioare contractul unui jucător? E criză!

Eu spun ce pot eu să fac, eu dacă nu fac asta, închid. Dau jucătorii, vorbesc cu Gică Hagi să îi dau pe Coman, Man, Moruțan.

ADVERTISEMENT

Și trebuie ca echipele să fie lăsate să renunțe la maximum trei jucători în perioada asta. Trebuie să dai drumul la transferuri. Renunți la trei jucători și le plătești o sumă până când își găsesc echipă. Jucătorii pot să trăiască și cu 1.000 de euro pe lună, nu doar cu 15.000”, a declarat Gigi Becali la TV ProX.

FCSB, la patru puncte de lider

FCSB a debutat cu o remiză în play-off, 2-2 la Botoșani, dar victoria obținută în runda secundă, 4-1 cu Universitatea Craiova, pe Arena Națională, a adus-o la egalitate cu echipa lui Corneliu Papură, pe locul secund în clasament.

ADVERTISEMENT

După disputarea primelor două runde din play-off, formația patronată de Gigi Becali se află la patru puncte de liderul CFR Cluj.

 

ADVERTISEMENT