Gigi aruncă bomba! “O să văd din vară dacă mai rămân în fotbal!”

Razvan Nicolae   
in Stiri sportive
01/04/2018, 23:39
Gigi aruncă bomba! “O să văd din vară dacă mai rămân în fotbal!”

Revista Fanatik / Septembrie - 48 de pagini, numai 5 lei
48 de pagini, numai 5 lei

Petre Cozma, răvăşit de eliberarea ucigașilor fiului: „Îi iau cu lopata!”
Acum la toate punctele de presă

FCSB a învins-o pe Poli Iaşi, scor 1-0, şi a trecut pe primul loc în clasament. La finalul meciului de pe Arena Naţională, Gigi Becali a fost nemulţumit de jocul echipei antrenate de Nicolae Dică şi a anunţat că va trage linie în vară, precizând că ar putea să se retragă din fotbal.

Nu mă mai gândesc la rezultat. Când ai o echipă care e dominată de Poli Iaşi în zece oameni. Cică dacă era 3-0 nu se supăra nimeni. Am avut un corner şi era să dăm gol. Dar asta nu se pune. Unde a văzut el 3-0, nu ştiu, nu am văzut. Nu poţi să rămâi cu echipa asta pe locul 1, n-ai cum. Nici nu mă mai gândesc la rezultat. Sunt atât de amărât. Când te domină Iaşi în 10 oameni, ce să mai spun. Asta e echipa. Nu ai cum să rămâi pe primul loc cu jocul ăsta

Nu mai contează rezultatul sau dacă eşti pe primul loc. Am dat milioane pe Nedelcu, pe Coman. El are mingea la el şi o dă la adversar ca să luăm şi gol. Nu mai ştiu ce să fac. La finalul campionatului o să vedeţi ce o să fac. Nu pot să dau milioane de euro ca să mă domine Poli Iaşi în zece oameni”, a declarat Gigi Becali la o televiziune de sport.

Budescu, singurul remarcat după FCSB – Poli Iaşi 1-0

După meciul cu Poli Iaşi, patronul vicecampioanei României l-a lăudat pe Constantin Budescu, marcatorul singurului gol. Singura investiţie e Budescu. Nu e FCSB pe primul loc. Budescu e pe primul loc. Fără el eram morţi”, a mai precizat Gigi Becali.

Închide ×