Fotbal intern

Doi jucători făcuţi pachet! “Nu merită banii! Văd tutunul în sânge”

FCSB - Poli Iaşi 1-0 s-a jucat în etapa a treia din play-off-ul din Liga 1 Betano. Gigi Becali i-a criticat pe jucătorii aduşi de la Viitorul.
01.04.2018 | 23:58
Doi jucatori facuti pachet Nu merita banii Vad tutunul in sange

FCSB a învins-o pe Poli Iaşi, scor 1-0, iar formaţia antrenată de Nicolae Dică a trecut pe primul loc în clasament. Chiar şi în aceste condiţii, Gigi Becali i-a criticat în termeni duri pe câţiva dintre jucătorii aduşi în vară de la Viitorul.

Am dat cinci milioane pe doi jucători, pe Coman şi Nedelcu, şi nu merită. Benzar e valoros, dar joacă doar când vrea el. Lui Benzar şi lui Coman o să le dau câte un pachet de ţigări. Eu ştiu dacă s-au lăsat? După cum joacă, nu s-au lăsat. Eu văd mişcarea în jocul lor. Eu văd tutunul în sângele lor. Am dat două milioane pe Nedelcu, trei pe Coman. El are mingea la el şi o dă la adversar ca să luăm şi gol. Să vadă marii jucători care iau 15-20 de mii că le-am creat toate condiţiile, iar acum sunt dominaţi de Iaşi în 10 oameni. Nu am nevoie de golul doi. Poate să vină. Eu vreau posesie şi să mă distrez cu adversarul.

Eu am dat 5 milioane pe doi jucători care în seara asta au fost praf amândoi. Unul dădea mingile la adversar, de frică, celălalt, când l-am băgat pe teren şi a scăpat 4 contra 2 a dat mingea la adversar. La 20 de ani are 15 mii pe lună. Cred că are bani de ţigări! Nu mai sunt ţigările care le fumam noi pe vremuri! Eu când i-am luat le-am spus lui Nedelcu şi Benzar. Vă lăsaţi de fumat?” şi ei au zis că da. Altfel nu îi luam!, a declarat Gigi Becali pentru o televiziune de sport.

Ovidiu Popescu nu a scăpat de critici după FCSB – Poli Iaşi 1-0

Pe lângă cei trei fotbalişti transferaţi de la campioana României, Gigi Becali l-a făcut praf şi pe Ovidiu Popescu. “Ovidiu Popescu e speriat, are deja doi ani la Steaua. Dă mingea la adversar. Atât de speriat este”, a mai precizat patronul lui FCSB.

Tags: