Budescu: “Să încetăm cu circul la televizor” Ce spune de plecare

Razvan Nicolae   
in Stiri sportive
01/04/2018, 23:23
Budescu: “Să încetăm cu circul la televizor” Ce spune de plecare

Revista Fanatik / Septembrie - 48 de pagini, numai 5 lei
48 de pagini, numai 5 lei

Petre Cozma, răvăşit de eliberarea ucigașilor fiului: „Îi iau cu lopata!”
Acum la toate punctele de presă

Constantin Budescu a fost eroul steliştilor în meciul cu Poli Iaşi. Mijlocaşul ofensiv a marcat în minutul 71 din lovitură liberă şi a dus-o pe FCSB pe primul loc în clasament. La finalul meciului, fotbalistul de 29 de ani a declarat că vor mai fi meciuri dificile în play-off pentru echipa antrenată de Nicolae Dică.

Se simte presiunea, este normal să fie aşa. Sunt meciuri echilibrate în Playoff, diferenţa de puncte e mică şi de aici şi tensiunea. Vom avea meciuri dificile cu toate echipele. Mă bucur că am trecut peste meciul cu Iaşi şi am luat toate cele trei puncte, iar acum mergem să câştigăm şi următoarea partidă. Trebuie să încetăm cu circul ăsta de la televizor”, a declarat Constantin Budescu.

Budescu nu se gândeşte la plecare după FCSB – Poli Iaşi 1-0

Mijlocaşul steliştilor a mai precizat că nu se gândeşte încă la o plecare de la FCSB. S-a vorbit foarte mult la televizor despre plecarea mea. Eu mă gândesc doar să-mi fac treaba aici. Din vară, în perioada de transferuri, o să vorbim şi despre aceste lucruri, despre prelungirea contractului sau despre o plecare. Am preferat să vin la Steaua, să joc unde îmi place, şi mă felicit că am luat această decizie şi îmi merge bine aici”.

Închide ×