“FCSB se chinuie să ne bată cu arbitrii. MM a venit pe tunel după mine!”

EXPLOZIV
Razvan Nicolae   
in Stiri sportive
01/04/2018, 23:00
“FCSB se chinuie să ne bată cu arbitrii. MM a venit pe tunel după mine!”

Poli Iaşi a fost învinsă de FCSB, scor 0-1, după un super gol marcat de Constantin Budescu. Înainte de reuşita stelistului, Ionuţ Cioinac a fost eliminat după ce l-a aplaudat ironic pe arbitrul Adrian Comănescu.

Eu nu i-am zis nimic. L-am întrebat pe arbitru cum a putut să dea un asemenea fault. Există un Dumnezeu şi vede toate nedreptăţile împotriva noastră. Dacă Steaua se chinuie cu Poli Iaşi şi încearcă să câştige cu arbitrii, nu mai am nimic de zis.

Domnul MM Stoica a venit pe tunel la mine, mi-a spus că arbitrul trebuia să mă elimine din prima repriză, dar că acest lucru se va întâmpla în repriza secundă. Puteţi să-i luaţi interviu dânsului şi să-l întrebaţi! Sus e un Dumnezeu şi vede tot!, a declarat Ionuţ Cioinac la finalul meciului.

Cioinac, dă de pământ cu steliştii după FCSB – Poli Iaşi 1-0

Mijlocaşul moldovenilor a precizat că FCSB nu merită să fie pe primul loc şi a susţinut că Poli Iaşi şi CSU Craiova merită să fie lideri. Meritam victoria în seara asta. Steaua nu merită să fie pe primul loc. Noi şi Craiova merităm să fim pe primul loc”, a comentat fotbalistul lui Poli Iaşi.

Ştirea MOMENTULUI

Liverpool – PSG 3-2. Firmino le aduce victoria „cormoranilor” în meciul serii din Champions League. Video

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×