Andrei Cristea, foarte dezamăgit de arbitraj, după FCSB – Poli Iaşi 1-0

FCSB - Poli Iasi 1-0
Filon Stan   
in Fotbal intern
01/04/2018, 23:05
Andrei Cristea, foarte dezamăgit de arbitraj, după FCSB – Poli Iaşi 1-0

Revista Fanatik / Septembrie - 48 de pagini, numai 5 lei
48 de pagini, numai 5 lei

Petre Cozma, răvăşit de eliberarea ucigașilor fiului: „Îi iau cu lopata!”
Acum la toate punctele de presă

Victorie de senzaţie pentru FCSB, duminică seara, în faţa Poli Iaşi, scor 1-0. Meciul a fost unul foarte disputat, cu multe ocazii de ambele părţi. Singurul gol al partidei a fost marcat de Constantin Budescu, din lovitură liberă, în minutul 71. Din acelaşi minut, ieşenii au rămas în 10, după ce Cioinac a văzut al doilea cartonaş galben.

Denis Alibec a nimerit bara, dar şi atacantul lui Poli Iaşi Andrei Cristea a ratat o ocazie mare. A lovit şi el bara porţii roş-albaştrilor. ”A fost un meci încrâncenat între două echipe care au vrut să fie mai bune pe teren. Puteam să plecăm cu un punct de aici, însă am pierdut meciul. Mi s-a părut un arbitraj foarte slab.

Cristea: ”Am dat în bară. În viaţa e un echilibru şi pe viitor va fi mai bine”

Flavius Stoican a fost normal să fie nervos, deoarece pune mult suflet, la fel ca Dică. Când ne-a chemat la marginea terenului, a vrut să ne motiveze şi să ne facă să credem în partidă. Am avut o bară, dar nu am marcat.  În viaţa e un echilibru şi pe viitor va fi mai bine”, a declarat Cristea, după meci.  Vezi AICI exact cum arată acum clasamentul play-off-ului Ligii 1 Betano!

 

Închide ×