Fotbal intern

FCSB – Poli Iaşi 4-0 în Liga 1 Betano! Moruţan, gol+assist! Vezi rezumatul video

05.08.2018 | 22:55
FCSB  Poli Iasi 40 in Liga 1 Betano Morutan golassist Vezi rezumatul video
ADVERTISEMENT

FCSB – Poli Iaşi 4-0 în Liga 1 Betano! Echipa lui Nicolae Dică a urcat pe locul 7 în clasament după victoria contra moldovenilor. 4 puncte au strâns roş albaştrii într-un debut de sezon destul de complicat. Situaţia ieşenilor se complică însă destul de serios. Au rămas cu două puncte smulse în urma a două remize şi tocmai au bifat prima înfrângere a sezonului. Vezi aici clasamentul în timp real.

24 de minute au trecut până când elevii lui Nicolae Dică au reuşit să deschidă scorul pe Arena Naţională. Până în acel moment, FCSB-ul a dominat categoric partida şi a mai avut şi alte ocazii de a înscrie. Apărarea oaspeţilor a cedat la o pasă perfectă a lui Florin Tănase în careu către atacantul francez. Gnohere a preluat cu piciorul drept şi a tras cu stângul, fără speranţe pentru portarul Cobrea. N-a fost prima acţiune importantă în care s-a implicat Gnohere. Francezul i-a dat emoţii serioase lui Nicolae Dică în minutul 2 al partidei. Gnohere a căzut după un duel aerian cu Mihalache fiind lovit destul de serios.

ADVERTISEMENT

Gnohere, gol după gol în FCSB – Poli Iaşi, în etapa 3 din Liga 1 Betano

Francezul a lovit şi în repriza a doua, În minutul 58, Gnohere a reuşit dubla în urma unei pase venită de la Tănase. Francezul a trimis mingea peste Cobrea, ieşit în întâmpinare şi a dublat avantajul roş albaştrilor. Apoi oaspeţii au rămas în 10 oameni. Cu 6 minute înainte de ultimul fluier al arbitrului, Sanoh intrat pe teren în minutul 68, a primit roșu direct din partea lui Radu Petrescu după o intrare extrem de dură asupra lui Momcilovici, care a avut nevoie de intervenția medicilor. Aproape imediat FCSB a lovit din nou. Dennis Man a marcat în minutul 86 după o super pasă inventată de Moruţan. Man a rămas singur cu Cobrea şi a înscris fără emoţii. Scorul final a fost stabilit de Moruţan care a marcat pentru 4-0.

FCSB – Poli Iaşi 4-0 în Liga 1 Betano!

A fost prima victorie a FCSB-ului de la începutul sezonului. Roş albaştrii au debutat în noul sezon cu o înfrângere la Giurgiu, acolo unde Astra a reuşit să se impună împotriva echipei lui Nicolae Dică. A urmat marele derby, dar FCSB nu a putut să treacă de Dinamo în ciuda faptului că a condus de trei ori. Tabela de marcaj de pe Naţional Arena a arătat la final scorul de 3-3.

ADVERTISEMENT

A fost ultima repetiţie pentru FCSB înaintea meciului din Europa League cu Hajduk Split.  Vicecampioana României a eliminat-o pe Rudar Velenje în turul doi preliminar, iar următorul adversar va fi formaţia care a terminat pe locul trei în sezonul trecut din prima ligă a Croaţiei. Hajduk Split a trecut şi ea de Slavia Sofia, cu scorul general 4-2. În tur, croaţii s-au impus pe teren propriu, scor 1-0, iar la retur, formaţia antrenată de Zeljko Kopic a câştigat, scor 3-2. Golurile lui Hajduk Split au fost marcate de Ahmed Said, Stanko Juric şi Mijo Caktas (dublă).

Când se joacă FCSB-Hajduk Split în turul 3 din Europa League

Meciul tur dintre Hajduk Split şi FCSB se va disputa pe 9 august pe stadionul “Poljud”. Returul este programat o săptămână mai târziu pe Arena Naţională. Cele două formaţii s-au mai întâlnit o singură dată, în grupele Ligii Campionilor, sezonul 1994-95. La Bucureşti, croaţii au câştigat, scor 0-1, graţie golului marcat de Aljosa Asanovic în minutul 89. În ultima etapă din faza grupelor, când roş-albaştrii erau deja eliminaţi, formaţia antrenată de Dumitru Dumitriu s-a impus, scor 4-1.

ADVERTISEMENT
Tags: