Fotbal intern

FCSB – Poli Iaşi 3-1 în Liga 1. Continuă marşul “roş-albaştrilor” spre titlu! Octavian Popescu, primul gol în campionat

30.01.2021 | 22:04
FCSB  Poli Iasi 31 in Liga 1 Continua marsul rosalbastrilor spre titlu Octavian Popescu primul gol in campionat
ADVERTISEMENT

FCSB – Poli Iaşi 3-1 s-a jucat în etapa a 20-a din Casa Pariurilor Liga 1. Liderul din Liga 1 a obţinut cele trei puncte graţie golurilor marcate de Tănase (26), Moruţan (67) şi Octavian Popescu (90). Popadiuc (51) le-a produs emoţii “roş-albaştrilor”, după ce a marcat la cinci minute de la intrarea pe teren. Pentru FCSB urmează derby-ul cu Dinamo, programat să se joace miercuri, de la ora 20:45.

FCSB – Poli Iaşi 3-1 (Tănase 26, Moruţan 67, Oct. Popescu 90 / Popadiuc 51)  – VEZI AICI CELE MAI IMPORTANTE FAZE

ADVERTISEMENT

Min. 90 / GOOOL FCSB! Octavian Popescu a marcat cu un şut din careu şi este primul lui gol în Liga 1.

Min. 67 / GOOOL FCSB! Moruţan marchează cu un şut în forţă din afara careului.

Min. 57 / Darius Olaru a fost faultat în careu de Passaglia, însă arbitrul Marian Barbu nu a acordat penalty. Pe reluările TV s-a văzut clar cum jucătorul FCSB a fost faultat de adversarul său.

ADVERTISEMENT

Min. 51 / GOOOL Poli Iaşi! Popadiuc, intrat în minutul 46, egalează cu un şut din careu.

Min. 26 / GOOOL FCSB! Florin Tănase a deschis scorul după o pasă primită de la Octavian Popescu.

Echipele de start pentru FCSB – Poli Iaşi. Ante Vukusic, atacantul transferat de liderul din Liga 1 nu a prins lotul pentru partida de pe Arena Naţională.

FCSB: Vlad – Ov. Popescu, I. Cristea, Miron, Radunovic – Olaru, Șut, Oaidă – Oct. Popescu, Fl. Tănase, Coman. Antrenor: Toni Petrea. Rezerve: Straton, Crețu, Simion, Moruțan, Nedelcu, Soiledis, Vînă, Buziuc, Perianu.

ADVERTISEMENT

Poli Iaşi: Brănescu – Onea, Frăsinescu, Baxevanos, Bușu – Moisa (Flores 13), R. Popa, Passaglia – Rodny Lopes, Duranovic, Mensah (Popadiuc 46). Antrenor: Adrian Kerezsy. Rezerve: Brînză, Vanzo, A. Zaharia, Mihalache, Popadiuc, Dylan Flores, Gaitan, Vega Alvarez.


Evident, meciul are un mare favorit însă chiar dacă victoria bucureştenilor pare a fi cel mai logic deznodământ să nu uităm că acesta va fi primul meci fără golgeterul Dennis Man în teren, starul roş-albaştrilor fiind vândut la Parma pentru 13 milioane euro, record pentru un jucător plecat direct din Liga 1.

ADVERTISEMENT

Este adevărat că oficialii FCSB au acţionat foarte rapid şi au reuşit să parafeze transferul atacantului croat Ante Vukusic, 29 de ani, de la Olimpia Ljubljana, care a marcat sezonul trecut 26 de goluri şi a dat opt pase decisive, acoperind astfel într-un fel plecarea golgeterului.

FCSB – Politehnica Iaşi Live stream Digi Sport, Telekom Sport şi Look Plus

Partida FCSB – Politehnica Iaşi se joacă sâmbătă, 30 ianuarie, de la ora 20:15, pe Arena Naţională şi va fi televizată în direct pe cele trei canale de sport acreditate să preia meciurile din Liga 1: Digi Sport, Telekom Sport şi Look Plus. O mai puteţi viziona şi pe site-ul FANATIK.RO în format LIVE VIDEO.

Chiar şi cu aducerea prolificului atacant croat FCSB tot va întâmpina, cel puţin la început, dificultăţi fără Dennis Man, fotbalist cu un potenţial uriaş, care nu era doar principalul realizator, dar care şi construia mult pentru coechipieri.

La Iaşi au câştigat modovenii, în condiţii speciale, cu 5-2!

În meciul tur, la Iaşi, moldovenii au câştigat la un scor neverosimil, 5-2, însă pe deplin justificabil prin faptul că la acel moment pandemia de coronavirus făcuse ravagii la echipa lui Toni Petrea.

La partida jucată la Iaşi, în septembrie 2020, Istrate şi Tănase au marcat golurile celor de la FCSB, în timp ce Andrei Cristea, cu o triplă, Passaglia şi Calcan au fost autorii reuşitelor moldovenilor.

Ieşenii s-au despărţit de antrenorul Daniel Pancu

La Iaşi inevitabilul s-a produs după ultima etapă, în care Politehnica conducea cu 1-0 acasă pe UTA, dar finalul a fost demn de filmele horror, cu oaspeţii marcând de două ori în minutele 92 şi 94. În urma acestui rezultat s-a ajuns la despărţirea de antrenorul Daniel Pancu, dar noul tehnician nu a fost încă numit, aşa că la Bucureşti echipa va fi dirijată de Adrian Keresezi.

Şi casele de pariuri privesc compătimitor înspre ultima clasată, cota la victorie acordată lui FCSB fiind mai degrabă simbolică, 1,20, în timp ce un succes ieşean are valori uriaşe, 13,50. Şi un gol marcat de oaspeţi valorează 1,90, dar şi acesta pare destul de greu de realizat în actuala conjunctură.

ADVERTISEMENT