Video. Cioinac, eliminări dubioase şi cu Steaua, şi cu Dinamo! Acelaşi gest de fiecare dată. ”Da, asta am făcut!”

Razvan Nicolae   
in Dinamo
01/04/2018, 22:32
Video. Cioinac, eliminări dubioase şi cu Steaua, şi cu Dinamo! Acelaşi gest de fiecare dată. ”Da, asta am făcut!”

Ionuţ Cioinac a fost eliminat în meciul FCSB – Poli Iaşi, după ce fostul dinamovist a primit două cartonaşe galbene. Mijlocaşul de 27 de ani a fost eliminat după ce l-a aplaudat ironic pe Adrian Comănescu, care a dictat o lovitură liberă în favoarea steliştilor. VEZI AICI VIDEO.

Jucătorul moldovenilor nu este la prima abatere. În toamnă, Ionuţ Cioinac, a fost eliminat în meciul Dinamo – Poli Iaşi 2-1, din etapa a 19-a. Atunci, ca şi la partida cu FCSB, fotbalistul l-a aplaudat ironic pe arbitru. VEZI AICI VIDEO.

Cioinac, debut dezastru la Dinamo!

Ionuţ Cioinac a jucat pentru Dinamo Bucureşti în sezonul 2013-14. Mijlocaşul a bifat o singură prezenţă în tricoul “câinilor”, reuşind să-şi marcheze în proprie poartă şi să comită un fault în urma căruia Viitorul a primit un penalty.

Vă dau cuvântul meu că nu l-am împins şi nu l-am făcut nesimţit. Am martori, toţi colegii mei! Cum poate să spună aşa ceva? L-am atins, nu l-am împins! Auziţi ce poate să inventeze acest om! Nu l-am făcut nesimţit” – Ionuţ Cioinac, după Dinamo – Iaşi 2-1

”Da, asta am făcut. L-am întrebat pe arbitru cum poate să dea un asemenea fault. Atât! Există un Dumnezeu şi vede toate nedreptăţile împotriva noastră” – Ionuţ Cioinac, după FCSB – Iaşi 1-0

Ştirea MOMENTULUI

Liverpool – PSG 3-2. Firmino le aduce victoria „cormoranilor” în meciul serii din Champions League. Video

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×