Video. Fază controversată! Steliştii au cerut penalty! A fost?

Razvan Nicolae   
in Stiri sportive
01/04/2018, 22:07
Video. Fază controversată! Steliştii au cerut penalty! A fost?

FCSB a dominat în prima repriză a meciului cu Poli Iaşi, Denis Alibec fiind la un pas să marcheze în minutul 8. Cu 60 de secunde înaintea ca atacantul stelist să lovească bara, vicecampioana României a reclamat un penalty.

Romario Benzar a încercat să paseze din prima în faţa porţii moldovenilor, dar Narcis Bădic s-a aruncat prin alunecare pentru a bloca mingea. Fundaşul lui Poli Iaşi a atins balonul cu mâna, iar steliştii au cerut penalty. Arbitrul Adrian Comănescu a lăsat jocul să continue, fără să acorde lovitură de la 11 metri. VEZI AICI VIDEO.

Adrian Cristea, bară la FCSB – Poli Iaşi

În minutul 38 al meciului de pe Arena Naţională, după mai multe ocazii ale steliştilor, moldovenii au fost aproape să dea lovitura. Andrei Cristea a şutat spre poarta lui Cristi Bălgrădean, dar mingea a lovit bara.

Ştirea MOMENTULUI

Liverpool – PSG 3-2. Firmino le aduce victoria „cormoranilor” în meciul serii din Champions League. Video

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×