FCSB pregăteşte patru transferuri! Un atacant de la Craiova, pe lista lui Becali

Iuliana Spirache   
în Casa Pariurilor Liga 1
08/05/2018, 16:16
FCSB pregăteşte patru transferuri! Un atacant de la Craiova, pe lista lui Becali
Zid al Craiovei cu Andrei Burlacu, Nicuşor Bancu, Florin Gardoş, Vladimir Screciu şi Hristo Zlatinski în meciul de fotbal dintre Universitatea Craiova şi CSM Politehnica Iaşi, din cadrul play-off-ului Ligii 1 Betano, desfăşurat pe Stadionul Ion Oblemenco din Craiova.

FCSB pregăteşte patru transferuri! Gigi Becali a vorbit despre planurile pe care le are noul patron de la FCSB, Vasile Geambazi, pentru următoarea perioadă de mercato. Latifundiarul din Pipera susţine că Kamer Qaka este ca şi jucătorul FCSB-ului, iar pe lista “roş-albaştrilor” mai sunt trei jucători, printre care şi Billel Omrani, atacantul de la CFR Cluj.

“Pentru Qaka a făcut deja clubul ofertă. O să-l cam ia pe Qaka. Clubul o să ia 3 jucători în vară, am vorbit înainte cu Vasi. Nu dau nume, dar o să luăm. Pe Omrani o să-l ia dacă îşi rezolvă litigiul cu CFR”, a spus Gigi Becali pentru Pro X.

FCSB pregăteşte patru transferuri! Becali îl doreşte şi pe Andrei Burlacu

Gigi Becali nu a vrut să ofere detalii în ceea ce îl priveşte pe Andrei Burlacu, atacantul de la CS Universitatea Craiova despre care FANATIK.RO a scris că este dorit de FCSB, dar a lăsat să se înţeleagă că negocierile pentru internaţionalul român U21 vor avea loc în perioada de mercato din iarnă.

CS Universitatea Craiova şi FCSB se vor duela luni, în etapa a 9-a a play-off-ului, iar Gigi Becali nu vrea să mai repete polemica de dinaintea partidei de la Iaşi, când l-a ofertat pe Kamer Qaka. “Burlacu e rezervă, nu vorbesc acum de el. Nu vreau discuţii”, a spus Gigi Becali.

Închide ×