Sport

FCSB, prezentare magistrală pentru Constantin Budescu: „S-a întors artistul”. Primul antrenament cu roș-albaștrii. Video

Budescu a avut parte de o prezentare demnă de un star la revenirea în tricoul roș-albastru după o pauză de trei ani. De asemenea, FCSB a anunțat numărul pe care mijlocașul a ales să-l poarte de această dată.
07.09.2021 | 19:40
FCSB prezentare magistrala pentru Constantin Budescu Sa intors artistul Primul antrenament cu rosalbastrii Video
ADVERTISEMENT
07-09-2021
16:46

Budescu s-a antrenat pentru prima dată sub comanda lui Edi Iordănescu

După prezentarea de gală pe care i-a făcut-o „Artistului” Budescu, FCSB a postat și un videoclip de la primul antrenament efectuat de mijlocașul ofensiv la baza de pregătire din Berceni.

„Proaspăt revenitul Constantin Budescu s-a pregătit marți sub comanda lui Edward Iordănescu. În videoclipul alăturat puteți urmări câteva imagini de la ședința de pregătire”, au scris roș-albaștrii, pe Facebook.

După coperta asemănătoare celor de film, FCSB i-a dedicat „artistului” Budescu, transferat chiar în cursul zilei de marți, 7 septembrie – informație dezvăluită în exclusivitate de FANATIK – un videoclip spectaculos ce reunește imagini surprinse cu ajutorul dronelor.

În plus, reprezentanții clubului au anunțat, prin intermediul rețelelor de socializare, că mijlocașul de 32 de ani va evolua cu numărul 11, pe care l-a avut și cu trei ani în urmă, când a adunat 37 de partide oficiale și a reușit 13 goluri, respectiv 12 pase decisive.

ADVERTISEMENT

Acest tricou a rămas liber după transferul lui Olimpiu Moruțan la Galatasaray, în schimbul sumei de 5,7 milioane de euro. Site-ul nostru a aflat și detaliile contractului cu care Gigi Becali l-a convins pe „Budi” să revină la FCSB: 20 de mii de euro lunar până în vara lui 2022, când ar putea fi prelungit pentru încă un sezon.

Budescu, prezentat oficial la FCSB cu un clip spectaculos

Într-un oraș fără culoare, fără suflet și fără fantezie, nimic nu va mai fi la fel. S-a întors artistul! Bine ai revenit, Constantin Budescu!”, este mesajul care însoțește videoclipul de prezentare al lui Constantin Budescu la FCSB.

ADVERTISEMENT

Mijlocașul ofensiv, care s-a pregătit alături de noii săi colegi în această dimineață, a semnat un contract valabil două sezoane și va purta tricoul cu numărul 11, la fel ca în precedenta sa aventură la FCSB, când a marcat 13 goluri și a oferit 12 assist-uri în 37 de partide oficiale din Liga 1 și UEFA Europa League.

FCSB îi urează Bun Venit și să aibă cel puțin la fel de multe succese în tricoul roș-albastru precum în sezonul 2017-2018 îi urează Bun Venit și să aibă cel puțin la fel de multe succese în tricoul roș-albastru precum în sezonul 2017-2018”, a transmis vicecampioana României.

ADVERTISEMENT

Motivul pentru care CFR Cluj s-a retras din cursa pentru transferul lui „Budi”

Deși părea dornică să-l deturneze pe Constantin Budescu din drumul spre FCSB, campioana CFR Cluj a stopat brusc negocierile. Asta pentru că Dan Petrescu are deja la dispoziție un lot care îi dă bătăi de cap în vederea alcătuirii listelor de jucători care vor fi înregistrați pentru sezonul viitor.

Alibec stă o lună. De aceea, voiam să mai iau un atacant, am convins să vină un jucător foarte bun și m-am trezit că nu mai am unde să-l pun. E foarte greu să duci cu 23 de jucători pe 2 fronturi, în Conference League și în campionat.

ADVERTISEMENT

Nu a mai venit atacantul, nu a mai avut loc pe listă, mie îmi place să am mulți jucători, 30 voiam, să se bată pentru un loc de titular. Pe Omrani l-am văzut la antrenamente și la amical, nu a vorbit nimic de plecare, l-am văzut foarte fericit și concentrat.

Da, dacă aveam unde să-l trec, îl luam pe Budescu. Dacă aveam loc, cum să nu? Poți să-i spui nu unui jucător ca Budescu? Uite și Alibec. Zicea toată lumea că nu pot să lucrez cu el.

L-am antrenat un meci și a dat două goluri. Alibec poate fi antrenat de oricine pentru că e mare fotbalist. Nu cred că mai vine nimeni. 99,9% nu mai vine nimeni”, a declarat tehnicianul ardelenilor la Digi Sport.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Dinamo: 2,05 este cota pentru „peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!
ADVERTISEMENT