FCSB, prima reacție despre mutarea lui Chipciu la CFR Cluj: ”Nu e o trădare!” VIDEO

corespondenta din SPANIA
Cristi Coste    Adrian Baciu   
în FCSB
15/01/2020, 16:52
FCSB, prima reacție despre mutarea lui Chipciu la CFR Cluj: ”Nu e o trădare!” VIDEO corespondenta din SPANIA
FCSB, prima reacție despre mutarea lui Chipciu la CFR Cluj: ”Nu e o trădare”. Sursa foto: hepta.ro

După cinci sezoane petrecute la FCSB, Alexandru Chipciu este la un pas de a ajunge în mod oficial la cea mai mare rivală a roș-albaștrilor din ultimii ani în întrecerea internă, CFR Cluj.


  • (P) Cota BETANO pentru CFR Cluj – FCSB: 3,25 este cota pentru ”X”. Vezi aici mai multe cote!


FCSB, prima reacție despre mutarea lui Chipciu la CFR Cluj: ”Nu e o trădare”

La începutul acestei săptămâni, CFR Cluj a scăpat de interdicția la transferuri și s-a orientat către un jucător care a scris istorie la FCSB, Alexandru Chipciu.

În ciuda faptului că era dat ca și achiziționat de Gazinatep, echipa la cârma căreia se află Marius Șumudică,  internaționalul român are mari șanse de a semna cu campioana României.

Miercuri, într-o conferință de presă susținută în Spania, Ovidiu Popescu (25 de ani) a vorbit pe această temă și a spus că nu consideră o trădare eventuala decizie a lui Chipciu de a alege mutarea în ”Gruia”.

”Alex Chipciu este un prieten de-al meu, cu meciuri la Steaua, națională, în Europa League. Numai el știe ce are de făcut.

Nu pot să spun dacă există vreo trădare. El decide ce vrea să facă pentru viitorul lui.”, a spus jucătorul de la FCSB.

Gepostet von Fanatik.ro am Mittwoch, 15. Januar 2020

”Cheia” deturnării lui Chipciu din drumul spre Turcia

FANATIK a aflat că tratativele între fotbalist şi clubul lui Marius Şumudică s-au blocat în urmă cu o zi.

”Cheia” căderii discuțiilor între Chipciu şi Gaziantep a fost anunţul făcut în cursul zilei de marți, prin care celor de la CFR Cluj i s-a ridicat interdicţia la transferuri.

Destinația preferată a jucătorului de la Anderlecht este CFR, care îi făcuse o ofertă extrem de consistentă, iar Chipciu este sigur că la CFR s-ar putea impune ca titular şi ar reveni la echipa naţională.

Din această cauză, jucătorul preferă acum să revină ”acasă”. Oficialii campioanei României au fost şi ei încântaţi să reia discuţile cu Alex. În acest moment, CFR pare că e în avantaj pentru a obţine semnătura lui Chipciu în faţa echipei lui Şumudică!

Închide ×