Fotbal intern

FCSB, prima victorie în fața lui Dinamo înaintea meciului! “Roș-albaștrii” au câștigat cu 4-2 derby-ul din Liga Elitelor U19

02.10.2019 | 18:44
FCSB prima victorie in fata lui Dinamo inaintea meciului Rosalbastrii au castigat cu 42 derbyul din Liga Elitelor U19
ADVERTISEMENT

FCSB a obținut o primă victorie în fața lui Dinamo înaintea meciului care are loc sâmbătă, 5 octombrie, de la ora 20.30, în etapa 12 din Casa Pariurilor Liga 1. Echipa U19 a clubului deținut de Gigi Becali a câștigat cu 4-2 derby-ul cu gruparea din Ștefan cel Mare din Liga Elitelor.

FCSB, prima victorie în fața lui Dinamo înaintea meciului

Echipa U19 a FCSB-ului a fost urmărită în timp ce se duela cu Dinamo U19 la baza sportivă din Berceni de Bogdan Argeș Vintilă, Narcis Răducan și Mihai Pintilii. Mai mult, Laurențiu Ardelean și Răzvan Udrea, doi dintre jucătorii care au învins-o pe Dinamo U19 cu 4-2, au dat și un pronostic pentru derby-ul de sâmbătă.

ADVERTISEMENT

“Suntem la 6 puncte de locul 2 acum. Lupta se dă în play-off, dar plecăm cu 6 puncte avantaj. 3-1 Steaua (n.r. întrebat în legătură cu un scor pentru sâmbătă). Rivalitatea e aceeași, ne dorim ca și echipa mare să câștige derby-ul de sâmbătă și să fie un meci bun”, a spus Laurențiu Ardelean. Același pronostoic l-a dat și Răzvan Udrea. “3-1 pentru Steaua!”.

Egalitate la meciul FCSB U17 – Dinamo U17 în Liga Elitelor

Pentru FCSB U19 au înscris Adrian Niță (min. 23), Laurențiu Ardelean (min. 57), Alexandru Arnold (min. 65) și Alexandru Enache (min. 83), în timp ce pentru formația din Ștefan cel Mare au înscris Andrei Spînu (min. 34) și Dan Tîlmaciu (min. 49). Partida dintre formațiile U19 a fost urmată de o altă întâlnire între cele două rivale, în Liga Elitelor U17, scor 1-1.

ADVERTISEMENT

Meciul FCSB – Dinamo din Casa Pariurilor Liga 1 are loc sâmbătă, 5 octombrie, de la ora 20.30, pe Arena Națională, în etapa 12. Partida este transmisă de Telekom Sport, Look TV și Digi Sport, iar cele mai importante faze vor fi LIVE VIDEO pe FANATIK.