Becali confirmă Fanatik! Câţi bani le dă lui Tănase şi Găman

Roxana Istudor   
în Stiri sportive
15/01/2018, 20:51
Becali confirmă Fanatik! Câţi bani le dă lui Tănase şi Găman

UPDATE, ora 12:45 / Becali a anunţat că Valerică Găman şi Cristi Tănase sunt ultimele două transferuri pe care le va face în această iarnă. ”Le dau câte 20.000 de euro pe lună, mai mult nu. Cu Tănase am vorbit, nu e problemă. Cu Valerică n-am discutat. Se ocupă MM. Vorbeşte cu Dragoş, agentul care lucrează la firma lui Victor şi Giovani. Cu astea două transferuri se închide totul la Steaua, nu mai avem nevoie de alţi jucători. Avem toate posturile dublate. N-avem ce să facem cu mai mulţi jucători. Avem fotbalişti foarte valoroşi. E cam greu să-i ţii rezerve, sunt de valoare toţi”, a spus Becali la Pro X.


Gigi Becali anunţă că negocierile pentru transferul lui Cristi Tănase au intrat în ultima sută de metri, iar fostul decar al FCSB este aşteptat să dea un răspuns chiar în cursul zilei de mâine. Se discută, de asemenea, şi cu Valerică Găman. FANATIK.RO a anunţat în exclusivitate că Tănase îşi va rezolva situaţia la Karabuk pe 15 ianuarie, aşa cum a spus şi Becali astăzi. 

“Astăzi era ultima zi când Karabuk trebuia să ia o hotărâre cu el, fermă. După care eu am înţeles că va veni. Mâine cred că deja ştim, sau cel târziu miercuri. Şi mai avem deja un răspuns de primit de la Găman. Tot aşa, azi a rămas liber. Dacă nu se înţelege cu o echipă din Turcia, vine şi el mi-a zis Meme”, a spus Becali la o televiziune de sport. Patronul FCSB anunţase în premieră la FANATIK interesul pentru Găman.

Gigi Becali a anunţat că Tănase va primi un contract pe un an şi jumătate: “Tănase dă curaj celor tineri. Are experienţă, poate să participe la câştigarea campionatului. Prima dată am zis până în vară. Dar dacă vrea, poate să stea un an şi jumătate şi să plece când vrea el”. FANATIK a vorbit şi cu Cristi Tănase despre transferul la FCSB.

În schimb, Becali anunţă că a renunţat la planul de a-l transfera pe Rusescu. Asta pentru că Denis Alibec se mişcă din ce în ce mai bine, motiv pentru Becali să nu mai caute întăriri pe acest post. 

“Pe Rusescu voiam să îl iau că nu mai aveam încredere în Alibec, dar acum nu mai e cazul. Aud că e primul la şprinturi, a slăbit şi două kile. Ieri, la cântar avea 92 kilograme şi jumătate. Este schimbat şi ca atmosferă acolo, în lot. Alibec râde, glumeşte, e alt om. Deci a picat cu Rusescu”, a mai spus patronul FCSB. 

 

Închide ×