Fotbal intern

FCSB primește laude pentru surpriza plăcută din echipa națională: ”Poate împuşcăm doi iepuri”

30.03.2021 | 10:13
FCSB primeste laude pentru surpriza placuta din echipa nationala Poate impuscam doi iepuri
ADVERTISEMENT

Staff-ul tehnic al FCSB a fost nevoit să improvizeze destul de mult în acest sezon, dar repoziționarea unor jucători i-a adus pe aceștia în circuitul echipelor naționale.

Fostul mijlocaș al roș-albaștrilor și internațional al României, Basarab Panduru a remarcat jocul foarte bun al unor fotbaliști reașezați în teren de Toni Petrea.

ADVERTISEMENT

Panduru a punctat ideea că FCSB a acoperit două posturi extrem de importante, și deficitare în același timp, în ultima vreme, chiar și la echipele naționale de seniori și tineret ale României.

Basarab Panduru, despre mutarea lui Ovidiu Popescu în banda dreaptă a defensivei

Ovidiu Popescu este de meserie ”închizător”, dar desele indisponibilități din lotul celor de la FCSB l-au forțat pe Toni Petrea să-l utilizeze în flancul drept al apărării.

ADVERTISEMENT

Mutarea a fost mai mult decât inspirată, fotbalistul de 27 de ani ajungând în circuitul echipei naționale, ba chiar a fost titular și integralist în primele jocuri ale României în campania de calificare la Cupa Mondială din 2022.

”A fost o mutare inteligentă a FCSB-ului. Aveai fundaș dreapta, dar atât timp cât Crețu nu mai era în vederile selecționerului, atunci te-ai gândit să faci o mutare, să-l joci pe Ovidiu Popescu fundaș dreapta”, a apreciat Basarab Panduru, la Telekom Sport.

ADVERTISEMENT

Mutarea lui Popescu, șansa lui Șut

Analistul TV a remarcat și creșterea valorică a lui Adrian Șut, un fotbalist de numai 21 de ani. Acesta a profitat de repoziționarea lui Ovidiu Popescu și a bifat 17 meciuri în tricoul FCSB-ului, în acest sezon de Liga 1, în 12 dintre acestea fiind titular.

”FCSB poate împușca doi iepuri deodată, pentru că și Șut este în vederile lui Adrian Mutu (selecționerul echipei naționale de tineret – n.r.). Mutarea lui Popescu în defensivă a fost șansa lui Șut de a evolua la închidere”, a mai spus Panduru, pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT

Adrian Șut a fost remarcat de Nicolae Dică, pe când actualul secund al lui Mirel Rădoi, la echipa națională, antrena gruparea patronată de Gigi Becali. Șut este un fotbalist crescut de ASA Târgu Mureș, dar s-a remarcat la Academica Clinceni, până să semneze cu FCSB.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – U Craiova: 1,75 este cota pentru „sub 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT