Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

FCSB primește o veste excelentă înaintea derby-ului cu Rapid! Informații exclusive la Fanatik SuperLiga. Video exclusiv

FCSB are un atu în plus înainte de derby-ul cu Rapid din Giulești. Ce se întâmplă cu accidentarea „perlei” Octavian Popescu.
19.04.2023 | 09:26
FCSB primeste o veste excelenta inaintea derbyului cu Rapid Informatii exclusive la Fanatik SuperLiga Video exclusiv
FCSB primește o veste excelentă înaintea derby-ului cu Rapid! Informații exclusive la Fanatik SuperLiga. Video exclusiv
ADVERTISEMENT

Gheorghe Mustață s-a arătat extrem de îngrijorat la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI în privința stării de sănătate a lui Octavian Popescu, care a acuzat o accidentare în finalul meciului cu Farul Constanța.

Gheorghe Mustață, temeri după FCSB – Farul 2-1: „S-a rupt din nou Octavian Popescu”

Gheorghe Mustață a fost euforic după FCSB – Farul 2-1 și l-a lăudat în mod special pe Coman, care a reușit unul dintre cele mai frumoase goluri din SuperLiga: „Îmi pare bine de Florinel că și-a revenit și moralul lui este unul extraordinar și e cu gândul numai la victorii”.

ADVERTISEMENT

VIDEO MAI JOS

Emoții au fost însă cu Tavi Popescu, înlocuit în repriza secundă a meciului cu Farul. „Perla” lui Gigi Becali a acuzat ceva probleme medicale, iar liderul galeriei FCSB se temea că nu va putea juca în derby-ul cu Rapid: „Îmi pare rău că acum mi se pare că s-a rupt din nou Octavian Popescu și e nevoie de toți jucătorii. Așa cred.

E posibil să fi recidivat acea entorsă la picior. E posibil. Vom merge zilele astea la bază și vom afla despre ce este vorba”, s-a alarmat Gheorghe Mustață.

ADVERTISEMENT

Fanatik a aflat ce se întâmplă cu Octavian Popescu: „Joacă cu Rapid”

Horia Ivanovici a dezvăluit ulterior la FANATIK SUPERLIGA care sunt ultimele vești în privința lui Octavian Popescu: „Informație de acum cinci minute. Tavi Popescu joacă cu Rapid”. Vestea l-a liniștit pe Gheorghe Mustață: „Foarte bine! luni seara am văzut cum a ieșit de pe teren și…”.

Gheorghe Mustață mai consideră că marea masă a suporterilor Stelei e de partea FCSB: „Toate sondajele pe care le face presa sunt conduse de noi clar: 70-80%. E normal să îți susții echipa și oamenii votează”.

ADVERTISEMENT

Ultrasul a avut ocazia să îl cunoască și să stea de vorbă cu Elias Charalambous și e de părere că cipriotul are un cuvânt de spus la echipă: „Am văzut ce face la antrenamente împreună cu Pintilii. Nu e chiar așa cum spuneți voi, că vezi Doamne face Gigi tot”.

Cum i-a mobilizat pe jucători liderul Peluzei Nord înainte de meciul cu Farul: „Le-am explicat situația noastră”

Gheorghe Mustață a luat măsuri după meciul cu CFR Cluj și a încercat să îi motiveze pe jucătorii FCSB-ului înainte de un meci considerat decisiv cu Farul: „După meciul cu CFR Cluj am mers la echipă, am vorbit cu jucătorii, le-am explicat situația noastră, a suporterilor. Cum putem munci împreună și cum putem fi campioni împreună. Băieții au înțeles, era ultima șansă să câștigăm cu Farul. 

ADVERTISEMENT

Vorbim cu ei, le ridicăm moralul: ‘Nu-i nimic. Hai că suntem lângă voi. Suporterii vin alături de echipă. Vă susțin din toate punctele de vedere’. Le ridici moralul, contează foarte mult. Nu-i nimic, mergem mai departe. Contează foarte mult pentru jucători, mai ales că acei jucători sunt tineri și poate nu au trecut prin aceste atmosfere care se întâmplă la ora asta pe stadioanele noastre.

Eu vorbesc săptămânal cu ei. Acum am fost cu încă 2-3 lideri și am vorbit cu toți. După antrenament noi mergem acolo, discutăm cu ei. Dialogul între echipă și suporteri este un lucru necesar și pentru noi ca suporteri și pentru ei ca jucători. Discutăm, nu-i nimic, asta este, mergem cu toții la drum. Totul să fie bine, important este ca voi să vă dăruiți și noi suntem alături de voi și asta vom demonstra la meciul cu Farul”, a mai spus Gheorghe Mustață.

Nu uitați că Fanatik SuperLiga, emisiunea exclusivităților din sport, poate fi urmărită în fiecare zi de luni până vineri, cu Horia Ivanovici și Ioana Cosma ca prezentatori. Este LIVE pe site-ul FANATIK.RO, pe canalul de YouTube FANATIK, pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial, contul FANATIK de pe Tik-Tok, dar și pe contul de Twitch FANATIK.

ADVERTISEMENT