ADVERTISEMENT
Fotbal intern

FCSB, primul club din Liga 1 care reia antrenamentele: „Nu ne interzice nimeni!”

Autor: Francisc Oprea | 05.04.2020 | 10:19
FCSB, primul club din Liga 1 care reia antrenamentele: „Nu ne interzice nimeni!”
FCSB va relua antrenamentele la baza din Berceni. FOTO: Sportpictures

Gigi Becali a anunțat că jucătorii și staff-ul de la FCSB vor intra în izolare, la baza clubului din Berceni, după ce vor efectua testele pentru coronavirus și vor efectua antrenamente.

ADVERTISEMENT

FCSB reia antrenamentele

Pandemia de coronavirus a suspendat competițiile fotbalistice și antrenamentele organizate ale cluburilor, jucătorii urmând în această perioadă, la domiciliu, un plan oferit de preparatorul fizic.

Totuși, Gigi Becali a decis ca jucătorii de la FCSB să reînceapă ședințele de pregătire organizate, la baza clubului din Berceni.

ADVERTISEMENT

Patronul clubului „roș-albastru” transmite că jucătorii, staff-ul tehnic, fizioterapeuții și medicii echipei vor efectua testul pentru coronavirus și, dacă toate rezultatele vor fi negative, vor intra în izolare la baza clubului și antrenamentele se vor relua.

Noi, dacă respectăm regulile astea, adică distanţarea socială, nu avem nicio problemă. Noi, săptămâna care vine, facem testul coronavirus si băgăm toată echipa, cu tot cu bucătar, cu jurnalist, cu toţi şi rămân acolo în carantină. Şi maseuri şi doctori şi toată lumea. Vor rămâne acolo, în cantonament.

ADVERTISEMENT

Aşa cum stau 4-5 oameni în 100 de metri pătraţi de apartament, nu or putea să stea în atâtea hectare? O să facă antrenamente jucătorii. Nouă nu ne interzic ordonanţele militare să facem asta.

Oamenii lucrează, la biserică de exemplu, lucrează încontinuu. Ordonanţa militară nu interzice activitatea economică”, a declarat Gigi Becali la TV Realitatea Plus.

ADVERTISEMENT

Victorie cu U Craiova înainte de suspendarea fotbalului

FCSB a disputat ultimul meci oficial pe 8 martie, competițiile fotbalistice fiind suspendate ulterior pe teritoriul României din cauza pandemiei de coronavirus.

În urmă cu aproape o lună, formația antrenată de Bogdan Vintilă s-a impus fără emoții în fața Universității Craiova, scor 4-1, și a ajuns pe locul doi în clasamentul play-off-ului.

ADVERTISEMENT

FCSB se află la patru puncte de liderul CFR Cluj, cu care urmează să joace, dacă situația o va permite, în etapa a treia a play-off-ului Ligii 1.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!