Sport

FCSB, privată de un penalty cu Anderlecht, după ce Dawa a fost tras în careu de portar. Belgienii au avut și ei “11 metri” neacordat. Video

FCSB trebuia să primească o lovitură de la unsprezece metri în minutul 30, după ce Joyskim Dawa a fost faultat de portarul belgian.
15.09.2022 | 23:48
FCSB privata de un penalty cu Anderlecht dupa ce Dawa a fost tras in careu de portar Belgienii au avut si ei 11 metri neacordat Video
FCSB se află pe locul trei în grupa de Conference League, cu 1 punct. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT
15-09-2022
20:48

Anderlecht a avut un penalty în minutul 86 al meciului cu FCSB

Belgienii puteau primi de asemenea o lovitură de la unsprezece metri în finalul partidei de pe Național Arena. VEZI VIDEO AICI.

Arbitrul austriac a fost foarte bine plasat și nu a fluierat din nou la un duel între Valentin Crețu și Esposito. 

FCSB întâlnește Anderlecht pe Național Arena, în fața a peste 30.000 de spectatori și fără Gigi Becali pe stadion.

FCSB, dezavantajată din nou de arbitri în grupele Conference League

FCSB a fost echipa care a avut inițiativa în prima repriză cu Anderlecht, iar echipa lui Nicolae Dică putea beneficia de un penalty în minutul 30.

ADVERTISEMENT

Valentin Crețu a trimis o centrare în careu, iar fundașul central Dawa a fost tras în careu de portarul Hendrik Van Crombrugge/ Arbitrul nu a fluierat nimic, ba mai mult, i-a acordat cartonaș galben lui Darius Olaru pentru proteste. VEZI VIDEO AICI.

Centralul austriac Sebastian Gishamer a arătat nu mai puțin de patru cartonașe galbene în primele 30 de minute ale partidei dintre FCSB și Anderlecht.

ADVERTISEMENT

Arena Națională a „erupt” după decizia arbitrului Gishamer

Suporterii FCSB-ului de pe Național Arena au protestat vehement după decizia centralului austriac, la fel ca jucătorii lui Nicolae Dică.

Un cor uriaș de fluierături s-a revărsat asupra brigăzii de arbitri, însă Sebastian Gishamer nu și-a mai schimbat decizia.

ADVERTISEMENT

FCSB, dezavantajată de arbitru și în meciul de la Londra cu West Ham

Echipa lui Nicolae Dică părea că se îndreaptă spre o victorie mare la Londra în fața lui West Ham United și conducea cu 1-0 în minutul 60.

Englezii nu își creaseră nicio ocazie de gol, până când arbitrul a dictat un penalty împotriva FCSB-ului, la o fază în care putea da fault în atac.

ADVERTISEMENT

Benoit Bastien i-a acordat și cartonașul galben portarului Ștefan Târnovanu, iar cursul partidei a fost schimbat definitiv după acea fază, iar „ciocănarii” au câștigat cu 3-1.

FCSB, decizie surprinzătoare la meciul cu Anderlecht. Nicolae Dică a odihnit 4 jucători pentru derby-ul cu U Craiova

Nicolae Dică a luat decizia să lase pe bancă patru jucători importanți la meciul cu Anderlecht din grupele Conference League.

Căpitanul Florinel Coman, Andrei Cordea, cel mai în formă jucător al echipei, atacantul italian Andrea Compagno și fundașul stânga muntenegrean Risto Radunovic au rămas doar pe banca de rezerve.

Decizia a fost luată deoarece FCSB se află pe locul 13 în SuperLiga și are nevoie neapărat de victorie în meciul cu Universitatea Craiova de pe „Ion Oblemenco”.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 3,15 este cota pentru ”2 solsit” la U Craiova – FCSB. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT