Sport

FCSB, probleme de lot înainte de deplasarea în Georgia! Emoții pentru Toni Petrea cu un post cheie

FCSB a început cu stângul noua ediție a SuperLigii. Pe „roș-albaștri” îi așteaptă acum o deplasare lungă în Georgia, în debutul din Conference League. Care este situația lotului antrenat de Toni Petrea.
20.07.2022 | 11:21
FCSB probleme de lot inainte de deplasarea in Georgia Emotii pentru Toni Petrea cu un post cheie
FCSB a început cu stângul sezonul, doar 1-1 cu U Cluj. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

FCSB a remizat, scor 1-1, cu U Cluj în prima etapă a noului sezon din SuperLiga. „Roș-albaștrii” intră într-un ritm cu meciuri din trei în trei zile, în condițiile în care echipa lui Toni Petrea va debuta joi în preliminariile din Conference League.

FCSB, probleme de lot înainte de deplasarea în Georgia! Postul de fundaș stânga e descoperit

Joi, de la ora 19:00, FCSB joacă în deplasare, cu Saburtalo Tbilisi. Înainte de deplasarea lungă în Georgia, Toni Petrea are emoții și în ceea ce privește lotul, situația mai multor jucători ai „roș-albaștrilor” fiind incertă.

ADVERTISEMENT

Risto Radunovic s-a simțit rău cu o zi înaintea meciului cu U Cluj și staff-ul a hotărât să îl lase în afara lotului. Antrenorul celor de la FCSB nu se va putea baza pe fundașul stânga nici în meciul de joi, iar situația este destul de dificilă. Cum evoluția lui Sorin Șerban a lăsat de dorit în prima etapă, iar Gigi Becali a ordonat scoaterea lui din lot, cel mai probabil antrenorul „roș-albaștrilor” va apela din nou la o improvizație și îl va folosi aici pe Octavian Popescu.

Probleme sunt și pe flancul drept al apărării, acolo unde în meciul cu U Cluj a fost folosit titularul de drept Valentin Crețu. Cu o evoluție ștearsă, el a fost luat în colimator de patronul Gigi Becali, lucru care nu i-a picat foarte bine. A devenit foarte nervos, iar la antrenamentul de marți a comis-o rău de tot: s-a certat cu staff-ul lui Toni Petrea, ajungând chiar să-și înjure antrenorii, informație prezentată în exclusivitate de FANATIK. În aceste condiții, e foarte probabil ca nici el să nu facă parte din lot la meciul cu Saburtalo, mai ales că Gigi Becali a fost informat despre incident și i s-a cerut să-l dea afară pe Crețu.

ADVERTISEMENT

Bouhenna şi Tamm nu sunt pregătiţi să intre în primul “11”!

Un alt semn de întrebare este legat de fundașii centrali Rachid Bouhenna și Joonas Tamm. Bouhenna a revenit la pregătiri după accidentare și este posibil să fie în lot pentru meciul cu Saburtalo, însă el nu se va regăsi printre titulari.

Joonas Tamm este ultimul venit la FCSB și chiar dacă din punct de vedere fizic se prezintă bine, mai are nevoie de câteva zile pentru a fi pregătit 100%. Rămâne de văzut dacă Toni Petrea va decide să îl ia în lot pentru meciul din Georgia:

ADVERTISEMENT

“Risto Radunovic nu s-a simţit bine. Sper să poată să rămână până joi. O să vedem la ce nivel sunt din punct de vedere fizic Bouhenna şi Tamm, dacă vom putea să îi luăm măcar în lot”, a spus Petrea după meci.

Andrei Dumiter va lipsi trei luni din cauza unei accidentări!

Înaintea meciului cu U Cluj, Toni Petrea l-a pierdut şi pe Andrei Dumiter. Atacantul celor de la FCSB a suferit o accidentare şi va lipsi aproximativ 3 luni de pe gazon, roş-albaştrii având probleme în ofensivă.

ADVERTISEMENT

FCSB speră să nu repete “isprava” de anul trecut când au părăsit Conference League încă din turul doi preliminar după eliminarea ruşinoasă în faţa lui Şahtior Karagandy. Roş-albaştrii sunt mari favoriţi în faţa lui Saburtalo.

Toni Petrea speră ca meciul din Georgia să nu aducă alte probleme de lot, în condiţiile în care, doar trei zile mai târziu, FCSB va juca în Giuleşti derby-ul cu Rapid, care se anunţă extrem de încins.

  • 5 ani au trecut de la ultima prezenţă a FCSB-ului în grupele unei competiţii europene
  • 1.546 de kilometri vor parcurge roş-albaştrii în zbor până la Tbilisi, pentru meciul cu Saburtalo

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 1,62 este cota pentru „2 solist” la Saburtalo Tbilisi – FCSB. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT