Fotbal intern

FCSB, probleme mari din cauza coronavirus. Ce prim „11” poate alinia în meciul cu Backa Topola

17.09.2020 | 10:38
FCSB probleme mari din cauza coronavirus Ce prim 11 poate alinia in meciul cu Backa Topola
ADVERTISEMENT

FCSB, probleme mari din cauza coronavirus. Formația ”roș-albastre” a primit noi vești proaste, după ce la precedentele teste efectuate șapte membri ai clubului au fost depistați pozitiv cu coronavirus. La ultimele teste, efectuate la Timișoara, au fost depistați pozitiv și fotbaliștii Florin Tănase, Darius Olaru și Iulian Cristea. Acum, încă cinci jucători au fost descoperiți infectați în Serbia: Sergiu Buș, Andrei Vlad, Ovidiu Popescu, Ionuț Vînă și Andrei Pandele.


UPDATE, 17 septembrie, ora 10:38 / În condițiile actuale, în care nouă jucători sunt infectați cu coronavirus, FCSB mai are la dispoziie doar 14 jucători, dintre care un singur portar. Echipa de start la meciul cu Backa Topola ar putea fi următoarea: Ducan – Crețu, Perianu, Briceag, Panțîru – Moruțan, Simion, Horșia – Man, Buziuc, Fl. Coman.

ADVERTISEMENT

FANATIK a anunțat ieri în exclusivitate că Toni Petrea (antrenor principal) și Thomas Neubert (preparator fizic) nu vor fi prezenți la meciul din Europa League, după ce au fost depistați pozitiv cu coronavirus. Lor li s-au adăugat Horea Codorean (preparator fizic), Sorin Cristof (kinetoterapeut), Bogdan Stoica (analist video) și Marius Ianuli (team manager), dar și fundașul central Andrei Miron.

Astfel, după ce FCSB a rămas fără o bună parte a membrilor staff-ului tehnic înaintea meciului cu Backa Topola, echipa clasată pe locul cinci în Liga 1 va trebui să se descurce și fără patru jucători importanți.

ADVERTISEMENT

FCSB, probleme mari din cauza coronavirus. Cum arată primul 11 fără jucătorii testați pozitiv

În acest moment, principala întrebare care planează în jurul partidei de mâine este dacă aceasta va mai avea loc. Jucătorii de la FCSB vor fi din nou testați, odată ce vor ajunge în Serbia și, dacă se descoperă noi cazuri pozitive, sunt șanse mari ca bucureștenii să piardă meciul la masa verde.

În situația în care partida se va desfășura conform planului inițial, pe banca roș-albaștrilor va lua loc fostul antrenor principal, Bogdan Argeș Vintilă, în prezent antrenor al echipei secunde a clubului. Fără Miron, Tănase, Olaru și Cristea, acesta va trebui să improvizeze pe unele posturi, însă chiar și așa poate alinia un prim 11 care ar trebui să nu aibă probleme în fața sârbilor.

ADVERTISEMENT

Titularul din poartă, Andrei Vlad, nu a fost afectat de virus, astfel că el va juca din primul minut. Linia defensivă, în schimb, va fi una improvizată în zona centrală, unde Ovidiu Popescu ar putea face cuplu cu noul venit Marius Briceag. Pe dreapta ar putea fi titular Crețu, iar în banda stânga va juca Ionuț Panțîru.

Și la mijloc FCSB ar putea alinia o linie inedită, cu Ionuț Vînă, Gabriel Simion și Olimpiu Moruțan. În atac nu vor fi surprize, acolo urmând să evolueze tripleta formată din Dennis Man, Sergiu Buș și Florinel Coman.

ADVERTISEMENT

Aceasta este echipa pe care Bogdan Argeș Vintilă ar putea-o trimite în teren în partida cu Backa Topola, dacă meciul se va desfășura:

Vlad – Crețu, Ov. Popescu, Briceag, Panțîru – Vînă, Simion, Moruțan – Man, Buș, Coman


(P) Cota BETANO pentru Backa Topola – FCSB: 2,42 este cota pentru „oaspeții marchează primul gol”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT