Fotbal intern

FCSB a câştigat procesul cu omul lui Reghe. Ce despăgubiri va plăti acesta

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, i-a cerut despăgubiri uriaşe fostului preparator fizic, Thomas Neubert, în momentul în care acesta şi-a reziliat unilateral contractul şi a semnat cu ŢSKA...
04.09.2017 | 15:14
FCSB a castigat procesul cu omul lui Reghe Ce despagubiri va plati acesta
ADVERTISEMENT

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, i-a cerut despăgubiri uriaşe fostului preparator fizic, Thomas Neubert, în momentul în care acesta şi-a reziliat unilateral contractul şi a semnat cu ŢSKA Sofia. Părţile s-au judecat, la Comisia Naţională de Soluţionare a Litigiilor din cadrul Federaţiei Române de Fotbal, iar decizia finală a instanţei a avut darul de a-l mulţumi pe neamţ: a fost obligat să plătească doar 6.000 de euro pentru rezilierea contractului cu FCSB.

“S.C.A. Simion, Nere & Iordache, prin avocaţii Adrian Simion, Dragoş Iordache şi Cristian Aldea, apărătorii lui Thomas Hans Joachim Neubert în procesul cu FCSB, a obţinut diminuarea de 50 de ori a sumei solictitate de FCSB. Sentinţa este definitivă şi executorie pe plan intern. Thomas Neubert e obligat la plata către FCSB a sumei de 27.896 lei, aproximativ 6.000 euro”, se arată într-un comunicat, remis News.ro.

ADVERTISEMENT

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA 5 pentru a vedea celelalte jocuri din preliminariile CM 2018 din restul grupelor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

FCSB proces. Thomas Neubert a scăpat ieftin

Germanul Thomas Neubert a lucrat cu antrenorul Laurenţiu Reghecampf în ambele mandate ale acestuia la Steaua, dar anul trecut a decis să rupă contractul cu gruparea română şi să meargă la clubul bulgar ŢSKA Sofia. În decembrie 2016, Reghecampf declara că fostul preparator fizic al Stelei, Thomas Neubert, trebuie să plătescă suma de bani prevăzută în contractul său, după ce a reziliat unilateral înţelegerea.

ADVERTISEMENT

“I-am spus lui Tomi în momentul în care a luat această decizie că are o clauză clară care e scrisă în contract, care este în oglindă. Acelaşi lucru se întâmpla şi dacă era dat afară de clubul Steaua, primea acea sumă de bani. Este un lucru normal, un lucru care se face în momentul de faţă cu anumiţi oameni care au un nivel la o echipă sau la un club sau la o firmă”, a precizat antrenorul Stelei.