Program infernal pentru Steaua! Câte meciuri va juca în 10 zile

Razvan Nicolae   
în Stiri sportive
07/11/2017, 00:01
Program infernal pentru Steaua! Câte meciuri va juca în 10 zile

FCSB are un program greu în luna noiembrie. După pauza competiţională datorată meciurilor echipelor naţionale, echipa antrenată de Nicolae Dică va avea patru deplasări consecutive în 10 zile, în trei competiţii diferite.

Meciurile din grupele Europa League le-au încărcat programul steliştilor. Chiar şi înainte de pauza competiţională, FCSB a avut parte de cinci meciuri în 15 zile. În această perioadă, echipa antrenată de Nicolae Dică a obţinut patru victorii şi un rezultat de egalitate. Între 17 şi 29 noiembrie, FCSB va avea patru deplasări consecutive în competiţiile în care echipa este angrenată. Prima deplasare va fi la Iaşi, pe 17 noiembrie, unde vicecampioana o va înfrunta pe Poli în etapa a 18-a din Liga 1 Betano. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

FCSB, program greu şi în decembrie

După şase zile, echipa antrenată de Nicolae Dică se deplasează în Cehia, unde vor evolua contra Viktoriei Plzen în etapa a 5-a din Europa League. Pe 26 noiembrie, steliştii au deplasare în apropierea Bucureştiului, la Giurgiu, contra Astrei.

Trei zile mai târziu, FCSB joacă împotriva lui ACS Poli Timişoara, în ultima deplasare a lunii noiembrie. Meciul va conta pentru optimile de finală ale Cupei României. Nici prima jumătate a lunii decembrie nu este una mai lejeră pentru stelişti. În decurs de 13 zile, Constantin Budescu şi compania vor avea patru meciuri de jucat.

Închide ×