Sport

FCSB propune un jucător la naționala României: „Ne poate rezolva problemele la mijlocul terenului!”

Mihai Stoica, managerul general al FCSB-ului, a propus un jucător la naționala mare a României, care poate rezolva problemele la mijlocul terenului.
07.02.2023 | 16:15
FCSB propune un jucator la nationala Romaniei Ne poate rezolva problemele la mijlocul terenului
FCSB îl propune pe Adrian Șut la naționala României. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Adrian Șut este propunerea lui Mihai Stoica, pe care l-a evidențiat pentru forma bună pe care a arătat-o și pentru felul în care a evoluat împotriva CFR-ului, scor 1-0.

FCSB îl propune pe Adrian Șut la naționala României

Mihai Stoica l-a propus pe Adrian Șut la naționala mare a României, fiind de părere că mijlocașul defensiv al FCSB-ului poate să rezolve problemele „tricolorilor” și l-a comparat cu Joshua Kimmich, mijlocașul lui Bayern Munchen:

ADVERTISEMENT

„Cifrele lui Șut sunt extraordinare, sunt demne de Kimmich de la Bayern Munchen. Plus de asta nu știu dacă a făcut tot ce trebuie pentru a juca la naționala mare, dar cred că ar fi o variantă bună, pentru că joacă pe un post unde noi avem mari probleme. Adică noi jucăm cu optari închizători, deci el poate rezolva această problemă”.

Mihai Stoica a continuat și a vorbit și despre evoluțiile bune ale lui Iulian Cristea și Deian Sorescu din defensivă: „Vreau să subliniez că Iulian Cristea, care n-a mai jucat din iunie, a revenit pe un teren greu, pe o vremea dură și împotriva celui mai dur adversar și a făcut-o foarte bine.

ADVERTISEMENT

A avut crampe din minutul 68, a tras de el și după nu a mai putut, dar e bine. O să se antreneze normal și probabil va juca duminică”.

„Mi-a plăcut și m-am bucurat pentru Deian, care a făcut un meci bun și a avut un adversar foarte greu pe Krasniqi. E greu să fac o comparație între un jucător de câmp și un portar, dar Edjouma și Târnovanu au făcut un meci senzațional, la fel și Tamm.

ADVERTISEMENT

Dar îl aleg pe Edjouma, pentru că el a marcat golul victoriei”, a mai spus Mihai Stoica, la TV OrangeSport.

„N-am înțeles de ce a primit galben Octavian Popescu!”

Mihai Stoica a continuat, a vorbit despre lipsa schimbărilor de la pauza meciului și a comentat și cartonașul galben primit de Octavian Popescu, după ce fotbalistul fusese schimbat și se ducea spre galeria „roș-albaștrilor” pentru a se bucura alături de fanii echipei:

ADVERTISEMENT

„Compagno jucase foarte bine, dar era cu cartonaș galben din primul minut. N-am înțeles foarte bine de ce a primit galben Octavian Popescu, era important pentru noi să nu primească gol Olaru și Octavian Popescu, dar așa e în regulă pentru că revine Florinel Coman, care e într-o formă de zile mari”.

„E primul meci al echipei care se joacă în distribuția asta. 50% din compartimentul defensiv e schimbat față de 2020. Mă refer la Cristea și Sorescu, doi internaționali.

Crețu și Dawa au alte calități față de Sorescu și Cristea. Sorescu vine din atacant și Cristea vine din mijlocaș”, a mai spus MM Stoica.


  • Cota BETANO pentru FCSB: 2,18 este cota pentru „2” la meciul FC Voluntari – FCSB

ADVERTISEMENT
Tags: