Fotbal intern

FCSB râde din nou de Dinamo: “Campioana din play-out”

Nu se pot abţine! Cei de la FC Dinamo Bucureşti sunt din nou victimele unui atac din partea rivalei de la FCSB.
Autor: Mirela Apostol | 28.01.2018 | 08:47
FCSB râde din nou de Dinamo:

Mihai Stoica este cel care a ironizat rivala din Ştefan cel Mare cu fiecare ocazie care i s-a oferit, mai ales după ce fanii “câinilor” le-au făcut cea mai mare farsă, atunci când o tribună întreagă de fani FCSB au purtat veste pentru a se construi mesajul “Doar Dinamo Bucureşti” la meciul cu Manchester City, din Europa League:

”E bine pentru noi că va fi o luptă în trei pentru câştigarea campionatului. Ar fi fost bine să fie o luptă în patru, dar alt club trebuie să-şi schimbe numele în campioana play-out-ului. Mă refer doar la o echipă .

“Altfel e mai greu”

După realegerea lui Gino Iorgulescu în fruntea Ligii Profesioniste de Fotbal, echipa respectivă ar putea beneficia de o schimbare în regulament. Dacă play-off-ul ar fi format din 8 echipe şi play-out-ul din 6, atunci ar avea şanse de a pătrunde în elita fotbalului românesc. Altfel e mai greu”, a spus Mihai Stoica.

Recent, Valeriu Arhăseală a fost la meciulde handal CSM Bucureşti – Gyor, iar în timp ce oferea un interviu la o televizune, un fan a arătat stema lui Dinamo în cadru, smen că ironiile între cele două prăţi nu par a se sfârşi curând.

În curând vom avea parte de un nou derby în fotbalul românesc, cu Dinamo în postura de echipă gazda. Partida va avea loc în etapa a doua din 2018.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!