Sport

FCSB – Rapid, în pericol să fie suspendat din cauza torțelor aruncate în teren de Peluza Nord. Colțescu a reclamat și scandările rasiste. Video exclusiv

FCSB - Rapid a fost în pericol să fie suspendat din cauza torțelor aruncate pe gazon de către Peluza Nord. Sebastian Colțescu a reclamat scandările rasiste ale roș-albaștrilor.
27.05.2023 | 21:33
FCSB - Rapid, în pericol să fie suspendat din cauza torțelor aruncate de Peluza Nord pe teren. Foto: Fanatik.
ADVERTISEMENT

FCSB a primit vizita celor de la Rapid pe Arena Națională în ultima etapă a play-off-ului din acest sezon. Echipa antrenată de Adrian Mutu a început în forță partida și s-a distanțat rapid pe tabelă. Derby-ul a fost la un pas să fie suspendat din cauza torțelor aruncate direct în teren de Peluza Nord.

FCSB – Rapid, în pericol să fie suspendat din cauza torțelor aruncate de Peluza Nord pe gazon

FCSB și Rapid se înfruntă într-o partidă fără miză pe Arena Națională. După ce în startul meciului fanii giuleștenilor i-au ironizat pe roș-albaștrii referitor la ratarea titlului, replica Peluzei Nord nu s-a lăsat așteptată. Sebastian Colțescu a fost nevoit să întrerupă partida după un spectacol pirotehnic organizat de galeria roș-albaștrilor.

ADVERTISEMENT

Peluza Nord a aprins torțe și fumigene înainte de pauză, iar majoritatea materialelor pirotehnice au aterizat pe teren. Totodată, fanii roș-albaștrilor au avut scandări rasiste la adresa rivalilor, iar Sebastian Colțescu a fost nevoit să ceară un avertisment la crainicul stadionului.

Astfel de scandări rasiste au avut loc și la derby-ul FCSB – Rapid, scor 3-1 în toamna anului trecut. Tot Sebastian Colțescu se afla la centru în acea partidă și a fost tras la răspundere de giuleșteni pentru că nu a suspendat partida.

ADVERTISEMENT

Galeria Rapidului, ironii la adresa FCSB după ratarea titlului în SuperLiga

Fanii Rapidului nu au trecut cu vederea suferința pe care o traversează FCSB după ratarea titlului. Mai mult decât atât, Liviu Ungurean, șeful galeriei rapidiste, a anunțat la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI că eșecul roș-albaștrilor cu Rapid din turul play-off-ului, scor 0-1, a fost cel care a influențat decisiv ratarea titlului de către echipa lui Gigi Becali.

În startul derby-ului de pe Arena Națională, fanii giuleștenilor au pregătit o scenografie cu „dedicație” pentru FCSB. “V-am adus, cărat în braţe, titlul vostru 27”, a fost mesajul lansat de galeria Rapidului care au scos la vedere, ulterior, sute de replici din carton ale trofeului SuperLigii.

ADVERTISEMENT

FCSB va încheia acest sezon pe locul 2, în spatele campioanei Farul, în timp ce Rapid va termina stagiunea pe locul 5 în play-off. Totuși, obiectivul „alb-vișiniilor” se va schimba din sezonul viitor, iar principalul țel va deveni câștigarea campionatului.

Rapid, buget de transferuri de 3,5 milioane de euro pentru perioada de transferuri din vară

Pentru a se bate la campionat, patronii Rapidului, Dan Șucu și Victor Angelescu, le-au promis fanilor o campanie de transferuri impresionantă. Din informațiile FANATIK, cei doi acționari ai Rapidului au pregătit un buget de transferuri care se ridică la suma de 3,5 milioane de euro.

ADVERTISEMENT

Daniel Niculae, președintele clubului din Giulești, a fost cel care i-a convins pe cei doi patroni. Clubul pregătit de Adrian Mutu se află în discuții cu Iulian Cristea, așa cum FANATIK a dezvăluit în exclusivitate, dar și cu Răzvan Oaidă.

Dacă pe cei doi foști fotbaliști de la FCSB Rapid ar putea să-i transfere gratis, lucrurile se schimbă când vine vorba despre Constantin Grameni. FANATIK a dezvăluit în exclusivitate lovitura pe care Rapid o pregătește pe piața transferurilor, însă pentru tânărul mijlocaș al Farului, giuleștenii sunt nevoiți să bage adânc mâna în buzunar.

ADVERTISEMENT