Sport

FCSB – Rapid 3-1. Ianis Stoica înscrie la ultima fază a meciului și consfințește victoria celor de la FCSB

FANATIK.RO vă prezintă detalii despre derbyul bucureştean FCSB - Rapid, care are loc miercuri, 15 decembrie, de la ora 20:30, pe Arena Naţională, în etapa a 20-a din Liga 1
15.12.2021 | 22:02
FCSB  Rapid 31 Ianis Stoica inscrie la ultima faza a meciului si consfinteste victoria celor de la FCSB
ADVERTISEMENT
15-12-2021
18:34

FCSB - Rapid 3-1 (Tănase 10, 90+3 pen., I. Stoica 90+6 / Săpunaru 45+6)

Vezi aici cele mai importante faze.

Min. 90+6: GOOOOOL FCSB! Ianis Stoica înscrie pentru 3-1

Min. 90+3: GOOOOOL FCSB! Florin Tănase transformă lovitura de la 11 metri

Min. 90+2: Penalty pentru FCSB. Ianis Stoica a căzut într-un duel cu Săpunaru și Istav Kovacs arată punctul cu var

Min. 83: Claudiu Keșeru intră în ofensiva roș-albaștrilor în locul lui Șut

Min. 76: Junior Morais vede al doilea cartonaș galben, pentru un fault la Crețu și rapidistul este eliminat

Min. 76: Sefer a încercat să-l surprindă pe Vlad cu un șut de la 70 de metri

Min. 72: Dublă schimbare, câte una de fiecare parte. La FCSB a intrat Oaidă în locul lui Olaru. La Rapid a ieșit Stahl și a intrat Goge

Min. 65: Două modificări și în echipa Rapidului. Au intrat Bălan și Pănoiu în locul lui Marzouk și Rareș Ilie

Min. 65: Florinel Coman îl înlocuiește pe Octavian Popescu în garnitura roș-albaștrilor

Min. 46: Primele schimbări la FCSB. Valentin Gheorghe și Ianis Stoica au fost aruncați în luptă, Budescu și Cordea nu au mai ieșit de la vestiare

Min 45+6: GOOOL Rapid! Săpunaru transformă lovitura de la 11 metri

 

Min. 45+4: Săunaru este faultat în careu de Radunovici, care primește cartonaș galben; penalty pentru Rapid

Min. 45: arbitrul Istvan Kovacs prelungește prima repriză cu șase minute

Min. 44: Albu primește cartonaș cartonaș galben pentru un fault la mijlocul terenului

Min. 43: Oct. Popescu primește cartonaș galben pentru fault, iar Anton Petrea pentru proteste

Min. 41: Budescu execută o lovitură liberă din afara careului, dar Moldovan reține fără probleme

Min. 40: Săpunaru primește cartonaș galben pentru proteste

Min. 38: Junior Morais primește cartonaș galben pentru un fault

Min. 37: Sefer șutează puternic de la 10-11 metri, dar Vlad respinge

Min. 32: Iordache pleacă la limita ofsaidului, ajunge la o centrare venită de pe stânga, dar trimite pe lângă poartă

Belu Iordache
Belu Iordache a plecat din ofsaid

Min. 24: Oct. Popescu șutează din alergare de la marginea careului, dar Moldovan reține

Min. 22: Prima ocazie a Rapidului aparține lui Sefer, dar șutul acestuia pe centrul porții este reținut de Vlad

Min. 10: GOOOL FCSB! Tănase reia din cădere, din 4 m, sub transversală, mingea respinsă în față de portarul rapidist

Min. 1: A început meciul.

Arena Nationala
Peste 15.000 de spectatori vor asista la meciul de pe Arena Națională

FCSB: Vlad – Crețu, Vinicius, Cristea, Radunovic – Olaru, Șut, Tănase – Cordea, Budescu, Oct. Popescu. Rezerve: Straton – Miron, Haruț, Coman, Stoica, Gheorghe, Ov. Popescu, Oaidă, Keșeru. Antrenor: Anton Petrea
Rapid: Moldovan – Iordache, Săpunaru, Dandea, Junior Morais – Crepulja, Albu – Sefer, Ilie, Stahl – Marzouk. Rezerve: Drăghia – Bălan, Goge, Pănoiu, C. Popescu, Florică, Ignat, Despa, Stănici. Antrenor: Adrian Matei

15-12-2021
17:49

Gest emoționant al rapidiștilor înainte de meci!

Ofițerul de presă al FC Rapid, Lucian Ionescu, a precizat că jucătorii giuleșteni vor cinsti memoria a doi foști jucători care au îmbrăcat tricoul alb-vișiniu.

Astfel, elevii lui Mihai Iosif și Adrian Matei vor intra cu un banner în memoria lui Constantin Năsturescu, campion cu Rapid în sezonul 1966/1967. Acesta a decedat în data de 10 decembrie la 81 de ani.

În plus, la intrarea pe teren, jucătorii Rapidului vor purta tricouri cu numărul 11, înscripționat pe spate cu numele „Manea”. Miercuri, chiar în ziua meciului cu FCSB, se împlinesc 7 ani de la decesul celui care a fost Nicolae Manea.

Nicolae Manea
Nicolae Manea a jucat 13 ani la Rapid

Meciul FCSB – Rapid are loc miercuri, 15 decembrie, cu începere de la ora 20:30, în cadrul etapei a 20-a din Casa Pariurilor Liga 1. Acest derby bucureştean, care se joacă aproape de intrarea în vacanţă a echipelor din primul eşalon (ultima rundă din acest an e programată în weekend) aduce la rampă două formaţii de play-off: FCSB, locul 2 – 43 puncte, Rapid locul  – 31 puncte.

Unde se joacă meciul FCSB – Rapid

Întâlnirea FCSB – Rapid se desfăşoară miercuri, 15 decembrie, de la ora 20:30, pe Arena Naţională din Capitală, în etapa a 20-a din Casa Pariurilor Liga 1. Va fi mare afluenţă de public, evident în limita numărului de spectatori acceptat prin protocolul sanitar, cele două echipe având numeroşi suporteri.

ADVERTISEMENT

La casele de bilete ale Arenei Naţionale s-au pus la dispoziţie inclusiv teste rapide antigen pentru cei care vor să intre la meci şi nu au documentele necesare de acces. Această facilitate explică şi numărul mare de persoane dornice să asiste la joc.

Cine transmite partida FCSB – Rapid

Partida FCSB – Rapid se joacă miercuri, 15 decembrie, pe Arena Naţională, de la ora 20:30, în etapa a 20-a din Liga 1 şi este transmisă în direct pe micile ecrane de posturile Digi Sport 1, Telekom Sport 1 şi Look Plus. O mai puteţi viziona şi intrând pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

La Bucureşti, este aceeaşi vreme mohorâtâ, cu cer permanent noros, dar cu posibilităţi foarte reduse de precipitaţii, temperatura maximă nesărind de 4 grade, cel mult un grad la ora jocului. Acesta va fi condus de un arbitru care a greşit mult în ultimele partide împotriva FCSB, numărul 2 în România, ecusonul FIFA Istvan Kovacs.

Ce jucători lipsesc din confruntarea FCSB – Rapid

Antrenorul FCSB, Toni Petrea, poate să îşi alcătuiască formula de start pe care o doreşte sau pe care o doreşte patronul Gigi Becali, pentru că absenţele din lot nu privesc jucători titulari. Florinel Coman se află pe bancă şi ar putea intra pe parcursul partidei. Rămân indisponibili Panţâru, Şerban, Mamut şi Burlacu.

ADVERTISEMENT

Mihai Iosif a declarat la conferinţa de presă că nu îi va fi uşor să contureze primul unsprezece deoarece există destule absenţe în lot, cea mai importantă fiind a fundaşului central Dragoş Grigore. În afara lui Grigore sunt out Carnat, Hlistei, Ioniţă II şi Alami.

FCSB, mare dor de revanşă

Partida din tur s-a încheiat cu neaşteptata victorie a giuleştenilor cu scorul de 1-0. Unicul gol a fost în proprie poartă, brazilianul Vinicius deviind nefericit o centrare în forţă. Partida a avut un final incadescent, ambele echipe terminând în zece, în urma altercaţiei Şerban – Sefer.

ADVERTISEMENT

Jucătorii lui Toni Petrea sunt dornici să îşi ia revanşa după eşecul din tur şi să rămână singura ameinţare cât de cât pentru liderul CFR Cluj. Rapid ocupă locul 5, dar evoluţiile nu justifică întrutotul prezenţa pe un loc de play-off. FCSB, exceptând meciul cu UTA, când a fost copios ajutată de arbitraj, a arătat un fotbal dinamic, orientat permanent spre poarta adversă.

Cote la pariuri la jocul FCSB – Rapid

Şi casele de pariuri au aceeaşi apreciere a calităţii jocului celor două echipe. FCSB e favorită, cu o cotă de 1,65, în timp ce un biss al giuleştenilor, după isprava din tur, ajunge la cota de 5,80. Şi un gol înscris de aceştia este foarte bun, cotă 1,60.

La capitolul meciuri directe cu FCSB gazdă situaţia nu e deloc încurajatoare pentru echipa lui Toni Petrea. Dominantă a fost remiza, consemnată de zece ori, apoi Rapid a reuşit şase victorii faţă faţă de numai cinci ale fostei Steaua.

ADVERTISEMENT