Stiri sportive

FCSB-Rapid Viena este aproape sold-out. Câte bilete s-au vândut până la această oră

30.08.2018 | 10:30
FCSBRapid Viena este aproape soldout Cate bilete sau vandut pana la aceasta ora

FCSB-Rapid Viena va avea parte de o audiență record pentru roș-albaștri în actuala stagiune. Până în dimineața zilei de joi, peste 31.000 de bilete se vânduseră pentru meciul care contează cât o calificare pentru echipa antrenată de Nicolae Dică.

Update, ora 19:30. Până la această oră, fanii celor de la FCSB au achiziţionat 35.000 de bilete. Casele Arenei Naţionale vor fi deschise până la ora meciului, 21:30.

Preţurile biletelor variază între 20 de lei, la peluze şi 500 de lei la lojă.

Preţurile tichetelor: PELUZA – INEL 1 – 20 LEI
TRIBUNA 2 – INEL 1 PERIFERIC – 40 LEI
TRIBUNA 2 – INEL 1 CENTRAL – 60 LEI
VIP 3 – 100 LEI
VIP 2 – 150 LEI
VIP 1 – 200 LEI
LOJA – 500 LEI


De altfel, casele de bilete sunt deschise și în ziua meciului, iar oficialii FCSB speră ca la meci să fie aproape 40 de mii de spectatori. Mărturie în acest sens stă și site-ul de pe care suporterii pot achiziționa bilete și care arată că mai multe sectoare din stadion vor fi închise pentru partida dintre FCSB și Rapid Viena. De altfel, singurele bilete rămase sunt cele de la inelul 3 și de la peluze, care costă 30 sau 20 de lei.

Arena Națională, sold-out la meciul FCSB-Rapid Viena. captura: bilete.ro

Andrei Ivan nu se teme de un stadion plin la FCSB-Rapid Viena

Atacantul Andrei Ivan, care acum este împrumutat de Krasnodar la Rapid Viena, nu se arată intimidat de faptul că ar putea juca cu un stadion plin„Spectatorii nu joacă, joacă decât 11 jucători în teren. Normal că sunt pregătit. De ce am mai venit la Bucureşti, dacă nu eram pregătit? Suntem motivaţi foarte bine şi sperăm să ne calificăm în grupele Europa League. Nu ne-am gândit deja la calificare, trebuie să facem un meci mare mâine şi să ne calificăm mai departe. Meciurile cu Steaua şi cu Dinamo mereu au avut o miză mai mare pentru mine. Mai ales acum, că joc la Rapid Viena, jucăm un meci de Europa League şi sperăm să ne calificăm”, a spus atacantul care a jucat în România la Craiova.

De altfel, nu numai FCSB se va bucura de suporteri la meciul cu Rapid Viena. Și fanii Rapidului din Giulești vor veni alături de cei austrieci pentru a-i susține pe adversarii roș-albaștrilor. Antrenorul Nicolae Dică a răbufnit la conferința de presă dinaintea partidei despre faptul că suporterii Rapidului din România îi vor susține pe austrieci: „Numai la noi, în România, se întâmplă ca românii noștri să țină cu alții. Noi încercăm să facem ceva în fotbalul românesc, pentru că atunci când Steaua făcea puncte, au ajuns CFR, Urziceni, Oțelul în grupele Champions League. Datorită Stelei și a Rapidului lui Răzvan Lucescu, într-un an. Altfel nu jucau echipe românești în Champions League. Dar așa suntem noi români. Ce să facem?” 

„Cu cât ne țin mai mult ghină, cu atât avem noi mai mult noroc”, a fost concluzia la care a ajuns Dică, după  ce a aflat că suporterii rivalilor din Giulești vor ține la meci cu formația austriacă.

Partida dintre FCSB și Rapid Viena din preliminariile Europa League se joacă joi, 30 august, de la ora 21:30. Meciul va fi transmis și pe FANATIK.RO.