Fotbal international

FCSB – Rapid Viena 2-1. Vicecampioana României, eliminată din Europa League

30.08.2018 | 23:23
FCSB  Rapid Viena 21 Vicecampioana Romaniei eliminata din Europa League
ADVERTISEMENT

Manşa a doua din play-off-ul Europa League, FCSB – Rapid Viena se vede live stream pe Pro TV, iar transmisiunea online va începe de la ora 21:30. Vezi toate detaliile partidei accesând aplicaţia de mai jos: echipele de start, comentariul LIVE TEXT minut cu minut, marcatorii etc.

Min. 90+3: Finalul partidei! Vicecampioana României a fost eliminată din play-off-ul Europa League.

ADVERTISEMENT

Min. 90: Mihai Bălaşa este eliminat pentru cumul de cartonaşe galbene.

Min. 63: GOL Rapid Viena. Mario Sonnleitner înscrie.

Min. 46: A început repriza a doua.

Min. 45+2: GOL FCSB! Mihai Roman a reluat cu capul, mingea a fost deviată în poartă de un apărător al austriecilor.

Min. 45: Schimbare la FCSB: Iese Florin Tănase, accidentat, şi intră Raul Rusescu.

Min. 35: Knasmuller şutează, dar e respins de Gnohere, aflat în zid.

Min. 34: Pintilii a pasat înapoi, Mihai Bălașa a lăsat mingea pentru portar, care a prins mingea în braţe. Arbitrul a dictat lovitură liber indirectă din careul vicecampionilor.

ADVERTISEMENT

Min. 11: GOL FCSB! Harlem Gnohere a deschis scorul şi a aruncat stadionul în aer!

Min.1: A început partida.

Update, ora 20:30. Vicecampioana României nu are rezervă pentru postul de portar! Aşa cum FANATIK.RO  a anunţat în exclusivitate, FCSB l-a trecut pe listă pe Cristian Bălgrădean, deşi goalkeeper-ul este accidentat de la meciul cu Viitorul Constanţa.

Echipa de start: Vlad – Benzar, Planic, Bălaşa, Stan – Pintilii, Filip – Roman, Tănase, Teixeira – Gnohere

ADVERTISEMENT

Rezerve: Bălgrădean – Nedelcu, Coman, Morais, Popescu, Rusescu, Man


Update, ora 19.30:

Gazonul de pe Arena Naţională nu este refăcut, sunt porţiuni mari fără iarbă pe suprafaţa de joc de pe cel mai mare stadion al ţării.

Gazonul de pe Arena Națională înainte de startul partidei FCSB – Rapid Viena

FCSB – Rapid Viena Live Video pe Pro TV

Vicecampioana României trebuie să întoarcă rezultatul din tur dacă vrea să ajungă în grupele Europa League, după înfrângerea din Austria, scor 3-1. FCSB – Rapid Viena, meciul decisiv pentru calificare, va fi transmis live stream de Pro TV. FANATIK.RO va fi pe Arena Naţională, acolo unde se aşteaptă o asistenţă uriaşă, având în vedere şi preţul foarte mic al biletelor, şi te va ţine la curent cu faze video. Dacă vrei să vezi partida în format live video online, atunci poţi accesa acest link.

ADVERTISEMENT

Live Stream FCSB – Rapid Viena. Un alt mod de a vedea meciul online

În cazul în care tot nu reuşeşti să vezi online FCSB – Rapid Viena din play-off-ul Europa League, o altă modalitate pentru a viziona în format live stream este să accesezi acest link. Meciul este transmis și online, așa că sunt șanse foarte mari ca prima variantă să funcționeze cum trebuie. Am aflat cum putem vedea live stream meciul FCSB – Rapid Viena, acum a sosit momentul să discutăm despre meciul în cauză, care este programat joi seara, de la ora 21:30 pe Pro TV.

Elevii lui Nicolae Dică trebuie să fie prudenţi spune antrenorul, care a fost foarte încrezător la conferinţa de presă. Şi jucătorii sunt de părere că vor reuşi să întoarcă rezultatul pe cel mai mare stadion din ţară, Arena Naţională: „Trebuie să facem un meci perfect mâine seară ca să reușim această calificare. Îmi place că plecăm cu șansa a doua, fiindcă sunt puțini care cred în noi, dar eu am mare încredere în jucători. Sper că la ora jocului vom avea acea atitudine pe care eu mi-o doresc mereu. I-am văzut pe Rapid Viena și la jocul tur. Pe tranziția pozitivă sunt foarte buni. Pe tranziția negativă va trebui ca noi să recuperăm mingea foarte repede și să încercăm să facem un meci mare”, a spus Nicolae Dică.

Echipele probabile FCSB – Rapid Viena. Dică a exclus din lot trei jucători

Înainte de meciul decisiv pentru grupele Europa League, Nicolae Dică a renunţat la trei dintre jucătorii care au fost în lot la meciul din tur. Astfel, Olimpiu Moruţan, Antonio Jakolis şi Kamer Qaka sunt out din echipă şi vor sta în tribune. „Moruţan nu o să mai joace pentru că e emotiv. O să fie altceva la retur. Man şi Coman nu prea au mişcat. Moruţan e prea crud pentru nivelul ăsta, pe Man l-am lăudat prea mult, l-am ridicat în slăvi. Ovidiu Popescu cred că a atins mingea de 5 ori în prima repriză. El fuge de joc, îi e frică. S-a aşezat în teren în aşa fel încât să nu primească balonul. El fuge de joc. Aveam mare încredere în Ovidiu Popescu, dar nu l-am văzut 30 de minute. Trebuia să se ducă Pintilii să facă pressing la portar, iar el fugea de joc”, spunea Gigi Becali imediat după înfrângerea din tur.

Echipa probabilă: Vlad – Benzar, Planic, Bălașa, Stan – Pintilii, Filip – Roman, Tănase, Teixeira – Gnohere.

FCSB – Rapid Viena, play-off Europa League – cote și ponturi la pariuri

Partida va fi arbitrată de englezul Michael Oliver. Acesta o să fie ajutat la tuşă de Stuart Burt şi Simon Bennett.

Rezultat final:
1 2.12
X 3.60
2 3.45

Se califică
FCSB4.60
SK Rapid Wien1.20

Total goluri Peste/Sub
Peste 2.51.80
Sub 2.51.97

Total goluri Peste/Sub(suplimentar)
Peste 0.51.05
Sub 0.59.50
Peste 1.51.26
Sub 1.53.65
Peste 3.53.05
Sub 3.51.36
Peste 4.55.75
Sub 4.51.13
Peste 5.510.00
Sub 5.51.04
Peste 6.513.50
Sub 6.51.02

Ambele echipe înscriu (Da/Nu)
Da (GG)1.67
Nu (NG)2.12

Șansă dublă
1X1.33
2X1.75
121.30

FCSB – Rapid Viena Live Stream online pe Pro TV. Florinel Coman, la balon, în meciul tur, din Austria, din playoff-ul Europa League
FCSB – Rapid Viena Live Stream online pe Pro TV. Florinel Coman, la balon, în meciul tur, din Austria,
ADVERTISEMENT