Fotbal intern

FCSB, răspuns dur după scenariul propus de Craiova pentru stabilirea clasamentului final: „Sunt idei care nu au treabă cu realitatea”

16.03.2020 | 12:34
FCSB raspuns dur dupa scenariul propus de Craiova pentru stabilirea clasamentului final Sunt idei care nu au treaba cu realitatea
ADVERTISEMENT

Gigi Becali a declarat că nu este de acord cu varianta propusă de Sorin Cârțu, de a valida drept final clasamentul de la finalul sezonului regular, în cazul în care Liga 1 nu se va putea relua din cauza pandemiei de coronavirus.

Gigi Becali nu a renunțat la titlu

Fotbalul din România a fost suspendat, cel puțin până pe 31 martie, din cauza pandemiei de coronavirus care a lovit întreaga Planetă în ultimele săptămâni.

ADVERTISEMENT

Unul dintre scenariile propuse pentru stabilirea campioanei și a echipelor care vor reprezenta România în cupele europene, în cazul în care sezonul actual nu se poate relua, a fost al lui Sorin Cârțu, care a declarat că ar putea fi considerat final clasamentul sezonului regular.

Gigi Becali nu concepe un astfel de scenariu, recunoscând că nu a renunțat la gândul de a câștiga titlul.

ADVERTISEMENT

Mie nu îmi convine să îngheţe clasamentul, eu vreau să iau campionatul. Peste o lună vom juca sigur, de la începutul lunii mai se va juca, poate chiar cu spectatori. Poate îi convine lui Sorin Cârțu să rămână clasamentul de acum.

Astea sunt idei care nu au treabă cu realitatea. Poate doar lui CFR Cluj să îi convină așa ceva, dar restul echipelor din play-off nu au cum să fie de acord, că toate vor să ia campionatul. Toate cele șase echipe din play-off visează la titlu”, a declarat Gigi Becali la TV ProX.

ADVERTISEMENT

FCSB, victorie în derby-ul cu Craiova înainte de suspendare

În ultima etapă disputată înainte de suspendarea campionatului, a doua din play-off și play-out, FCSB a reușit să câștige derby-ul cu Universitatea Craiova, scor 4-1, meci disputat fără spectatori pe Arena Națională.

În momentul suspendării Ligii 1, FCSB ocupa locul secund în clasament, la egalitate de puncte cu Universitatea Craiova și la patru lungimi în spatele liderului CFR Cluj, cu care urma să joace în etapa a treia din play-off.

ADVERTISEMENT