Fotbal intern

FCSB, refuz categoric pentru ultima propunere a FRF: „Cum să mă lupt pentru campionat pe pământ turcesc? Am înnebunit?”

24.04.2020 | 19:57
FCSB refuz categoric pentru ultima propunere a FRF Cum sa ma lupt pentru campionat pe pamant turcesc Am innebunit
ADVERTISEMENT

Gigi Becali a refuzat categoric una dintre propunerile Federației de a relua Liga 1, disputarea partidelor în Turcia. Patronul FCSB acuză că inițiativa, ce îi aparține lui Gabriel Bodescu, are în spate anumite interese.

Gigi Becali refuză reluarea Ligii 1 în Turcia

Pandemia de corononavirus a sistat fotbalul pe teritoriul României și, chiar dacă o dată exactă pentru reluarea campionatului nu există, una dintre propunerile Federației a fost ca meciurile rămase din acest sezon să se joace în Turcia, dacă autoritățile din România nu vor permite reluarea activităților sportive.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali, patronul clubului FCSB, refuză categoric scenariul lansat de Federație, acuzând chiar că există anumite interese în spatele propunerii făcute de Gabriel Bodescu, secretarul general-adjunct al FRF.

Voi credeți că eu, Gigi Becali, voi accepta vreodată să mă duc să mă lupt pentru campionat cu CFR pe pământ turcesc? Păi voi credeți că eu am înnebunit?

ADVERTISEMENT

Este cea mai mare prostie pe care Federația Română ar putea să o facă, iar eu cred că încă mai avem oameni cu cap la conducerile echipelor noastre și nu cred că este vreunul care acceptă așa ceva.

Nu îmi dau seama ce interese sunt pe la mijloc, dar este clar că sunt unele interese. Nu voi accepta nici în ruptul capului să jucăm campionatul nostru din Liga 1 în Turcia.

ADVERTISEMENT

Eu nu l-am auzit pe Răzvan Burleanu să fi vorbit până acum de o asemnea prostie. În schimb, am înțeles că Gabriel Bodescu este cel care a lansat pe piață tâmpenia asta. Însă sper că în ceasul al 12-lea Burleanu își trage subalternul de mânescă și îi spune să tacă din gură că ne facem toți de râs”, susține Gigi Becali, conform Prosport.

FCSB, la patru puncte de lider

În momentul suspendării campionatului, după disputarea primelor două runde din play-off și play-out, FCSB, echipa patronată de Gigi Becali, se afla pe locul secund, la egalitate cu Universitatea Craiova și la patru puncte de liderul CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

În etapa a treia din play-off, care s-ar putea disputa, dacă situația o va permite, la începutul lunii iunie, primele două clasate din Liga 1, CFR și FCSB, vor juca meciul direct, pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu” din Cluj.

ADVERTISEMENT
Tags: