Fotbal intern

FCSB renunță la 9 jucători în vară! Gigi Becali a hotărât unde vor evolua. “Așa e normal!”

16.04.2019 | 18:01
FCSB renunta la 9 jucatori in vara Gigi Becali a hotarat unde vor evolua Asa e normal

FCSB renunță la 9 jucători în perioada de mercato din vară, iar Gigi Becali, patronul vicecampioanei României, a hotărât unde vor evolua aceștia în sezonul 2019 – 2020. Informația a fost făcută publică de Ilie Poenaru, antrenorul formației Academica Clinceni. Acesta a anunțat că fotbaliștii împrumutați de la FCSB vor continua la gruparea sa.

FCSB renunță la 9 jucători în vară

Academica Clinceni este foarte aproape să promoveze în Liga 1 Betano. Echipa din eșalonul secund este pe prima poziție în clasament, cu 70 de puncte, la 4 în fața locului secund ocupat de Chindia Târgoviște și la 7 în fața lui U Cluj, echipă care are 63 de puncte. Astfel, Ilie Poenaru a început să își contureze lotul pentru sezonul următor.

Ilie Poenaru a anunțat că cei nouă jucători care se află sub contract cu FCSB și care au evoluat pentru Academica vor rămâne și în sezonul 2019 – 2020 la formația din Clinceni. Fotbaliștii de la FCSB pe care dorește să se bazeze Ilie Poenaru sunt: Vlad Mihalcea, Cristian Dumitru, Robert Ion, Alexandru Nicola, Andrei Cristian, Ovidiu Horșia, Mihailov Mitrov, Ionuș Dinu și Salvatore Marrone.

Robert Ion, jucătorul FCSB-ului care a fost împrumutat la Academica Clinceni

Anunțul antrenorului de la Academica Clinceni

E normal ca jucătorii să rămână aici. N-am avut o discuţie pe tema asta. E clar că în momentul în care vom promova, pentru că încă n-am promovat şi mai este până la promovare, jucătorii vor rămâne aici. O mare parte din lot va rămâne. Vom aduce câţiva jucători, dar mare parte din lot va continua la Liga 1.

De ce să plece la altă echipă? Pot juca foarte bine aici. Din punctul meu de vedere nu va avea loc o remaniere masivă a lotului. Încă n-am discutat, pentru că mai sunt opt etape şi se poate întâmpla orice. Noi vrem să o luăm pas cu pas. Când vom fi promovaţi, vom discuta şi acest aspect, a spus antrenorul liderului din Liga 2, pentru ProSport.