Fotbal intern

FCSB revine la transferul lui Bogdan Țîru! Becali și Hagi, o nouă afacere?!

24.06.2018 | 19:10
FCSB revine la transferul lui Bogdan Tiru Becali si Hagi o noua afacere

Nicolae Dică are nevoie de un fundaș central, iar singura opțiune viabilă din Liga 1 vine de la Viitorul. FCSB revine la transferul lui Bogdan Țîru, fundașul de națională al lui Gică Hagi.

Țîru este plecat acum cu echipa Regelui în cantonament în Polonia, dar poate părăsi oricând cantonamentul dacă părțile se pun de acord.

Becali a oferit 500.000 de euro

Apărătorul central, care a fost subiectul unui scandal de proporții între Hagi și Contra, este unul dintre oamenii de bază ai Viitorului. Fundașul de 24 de ani, ajuns acum la maturitatea sportivă, a mai fost dorit de FCSB în trecut. În 2017, Gigi Becali a făcut o ofertă de 500.000 de euro plus procente dintr-un viitor transfer pentru Țîru, dar aceasta a fost refuzată de Gică Hagi. Mai mult, pentru a fi sigur că apărătorul nu se va plafona, Hagi i-a mărit acestuia salariul și a semnat un contract cu Țîru până în 2021!

FCSB revine la transferul lui Bogdan Țîru! Plecarea lui Găman grăbește lucrurile!

FCSB avea în plan aducerea unui fundaș central în această vară, dar plecarea lui Valerică Găman la Al Shabab pune presiune pe conducerea roș-albaștrilor. În acest moment, Dică are în lot doar doi fundași centrali de meserie: Planic și Bălașa. Pe acel post poate evolua și Momcilovic, dar el este considerat mai degrabă o soluție de avarie. Dică și Meme ar dori să apeleze la o variantă din străinătate, mai ales că Planic este unul dintre cele mai bune transferuri realizate de FCSB. Doar că Gigi Becali ar vrea să îl aducă și pe Țîru de la Viitorul.

Conform informațiilor FANATIK.RO, fostul patron este dispus să plătească pentru aducerea a doi apărători centrali. Becali ar fi transmis deja o ofertă pentru Țîru către Viitorul. Hagi vrea minimum un milion de euro pentru acesta. Pe lista lui Becali se mai află și puștiul Tudor Băluță, tot de la clubul lui Hagi, care are și avantajul de a putea evolua la mijlocul terenului. Doar că Băluță este considerat o soluție mai mult de viitor, nu pentru a se lupta imediat pentru postul de titular.

1,5 milioane de euro este cota lui Bogdan Țîru pe transfermarkt