Fotbal intern

FCSB revine pe Arena Națională la derby-ul cu CFR Cluj! Anunțul oficial

06.09.2019 | 17:53
FCSB revine pe Arena Nationala la derbyul cu CFR Cluj Anuntul oficial

Echipa FCSB revine pe Arena Națională la derby-ul cu CFR Cluj din etapa a zecea din Casa Pariurilor Liga 1. Vicecampioana României a jucat până acum meciurile de pe teren propriu din campionat pe stadionul Nicolae Dobrin din Pitești, acolo unde a înregistrat două victorii, cu Hermannstadt și FC Viitorul, și trei înfrângeri, cu FC Botoșani, FC Voluntari și Poli Iași.

FCSB revine pe Arena Națională la derby-ul cu CFR Cluj

După ce au jucat cinci partide în exil, FCSB va reveni la Arena Națională la derby-ul cu CFR Cluj din etapa a zecea din Casa Pariurilor Liga 1, care se va disputa în perioada 20-24 septembrie. De altfel, gruparea finanțată de Gigi Becali va evolua pe teren propriu pe cele mai mare stadion al țării până la finalul actualului sezon.

”FCSB a solicitat Ligii Profesioniste de Fotbal ca partidele considerate pe teren propriu, până la finalul sezonului 2019-2020, să se desfăşoare pe Arena Naţională. Prima meci din Campionatul Naţional Casa Pariurilor Liga 1 pe care care vicecampioana îl va disputa pe cel mai mare stadion al ţării va fi derby-ul cu CFR Cluj din etapa a 10-a”, se arată într-un comunicat al LPF.

Așa arată gazonul de pe Arena Națională după meciul România – Spania

Gazonul a cedat după România – Spania

Arena Națională a fost închisă în ultima perioadă pentru fotbal, acolo având loc concertele susținute de Ed Sheeran și Metallica. Gazonul a avut de suferit în urma acestor evenimente, iar Primăria Capitalei a decis să-l schimbe, însă el s-a prezentat în condiții foarte proaste la întâlnirea România – Spania din preliminariile Campionatului European din 2020.

Până la derby-ul dintre FCSB și CFR Cluj, pe cel mai mare stadion al țării se va mai juca un meci: Dinamo București – FC Botoșani, din etapa a noua din Casa Pariurilor Liga 1, care este programat la 14 septembrie, de la ora 21:00. Noul gazon montat pe Arena Națională nu a rezistat, iar FANATIK îți prezintă imagini în exclusivitate după întâlnirea de joi seară cu Spania.