FCSB s-a despărţit de primul jucător. “De comun acord!”

Iuliana Spirache   
in Stiri sportive
12/04/2018, 12:30
FCSB s-a despărţit de primul jucător. “De comun acord!”

Patronul formaţiei FCSB a ajuns la un acord cu Ionuţ Larie pentru rezilierea contractului, deşi fundaşul transferat de la CFR Cluj mai avea contract încă un sezon. Gigi Becali a trebuit să-i plătească lui Larie salariul până la finalul sezonului.

“Larie a plecat deja, am semnat contractul cu el. A renunţat el la ultimul an de contract, i-am dat banii până la final, adică până în această vară. De comun acord, am renunţat la anul pe care-l mai aveam”, a spus Gigi Becali pentru ProX.

Larie are 24 de meciuri pentru FCSB

Cotat de site-urile de specialitate la 800.000 de euro, Ionuţ Larie a ajuns la FCSB în luna iulie a anului 2017, iar contractul lui se termina pe 30 iunie 2019. Fundaşul în vârstă de 31 de ani a bifat 24 de meciuri în tricoul vicecampioanei României, a înscris un gol şi a oferit o pasă decisivă.

Ştirea MOMENTULUI

Liverpool – PSG 3-2. Firmino le aduce victoria „cormoranilor” în meciul serii din Champions League. Video

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×